Zanimljiv izričaj

Zavirite u privatni život zamjenika ministra čije je imenovanje podiglo veliku prašinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novo imenovani zamjenik ministra turizma odlučio je podijeliti brojne trenutke iz svojeg privatnog života.

Poznati kvizaš i putopisac Robert Pauletić imenovan je zamjenikom ministra turizma, što nije prošlo nezapaženo. Bivši suradnik InMagazina progovorio je o tome kako se treba prilagoditi novoj karijeri, 'Svjestan sam da moram prilagodit svoj izričaj, da više baš i nema mjesta satiri i slično, ali ne bih se nikad odrekao niti negirao svoje knjige i svoje tekstove jer sam na većinu njih ponosan'.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Pauletić ima šestero djece, četiri sina i dvije kćeri, a upravo će većinu obiteljskih briga morati preuzeti njegova druga supruga Mia, jer će on imati pune ruke posla u domaćem turizmu. 'Vjeruju u moje ideje, u moju inteligenciju i iskustvo svjetskog putnika i taj takozvani 'big picture', veliku sliku, koja bi mogla doprinjeti da se u turizmu nađu neka nova rješenja'. Što je još podijelio s našim kamerama, pogledajte u prilogu InMagazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene