Uoči zagrebačkog nastupa

Slavi njihovih 30 godina: 'Taj teret slave i danas mi je veliko breme!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Večerašnjim koncertom u Zagrebu, kultni riječki bend 'Denis i Denis' proslavit će 30 godina od prvog nastupa. Hitove iz 80-ih otpjevat će Marina Perazić koja je otkrila kako nikada nije mislila da će postati pjevačica.

Riječki sastav 'Denis i Denis' proslavit će dugih 30 godina od svojeg prvog koncerta. Uoči zagrebačkog nastupa osjećaju slatko uzbuđenje. Stižu ih sjećanja i jedva čekaju izaći pred publiku.

Pogledaj i ovo Izvođači grupe Dino i Dino: pjevačica Marija Prazić i glazbenik Davor Tolja (Foto: IN Magazin) - 5 "Denis i Denis" Nakon 40 godina: Marina Perazić i Davor Tolja otkrili zašto nikada nisu željeli postati velike zvijezde

Ava opet praši - 'Neka bira između nas jer neću biti ljubavnica!'

'Imali smo probu, no frka me je kad napravim pauzu, bojim se da neću znati. Kad smo imali probu, išlo je glatko, bilo je to slatko uzbuđenje', rekao je Edi Kraljić. 'Marina pjeva bolje nego ikad', dodao je.

Otkrili su kako je na njihov uspjeh tada rijetko tko računao. Izdavači su bili skeptični, a i oni sami bili su sumnjičavi.

'Da sam znala da će tako biti, razmislila bih. Nisam htjela biti popularna pjevačica. Mislila sam iz zadovoljstva napraviti album i družiti se s ljudima. Taj teret slave i danas mi je veliko breme, nisam to priželjkivala', otkrila je Marina Perazić.

Marina danas živi i radi u Novom Sadu jer ju je život u Rijeci razočarao. 'Ne živim tu jer 11 godina nisam radila, to je surova istina. Činjenica je da nisam dobila posao, a imam diplomu građevine. Loše se osjećam jer mislim da sam od ovog grada zaslužila mnogo više', rekla je pjevačica.

A što ju drži mladom i vitalnom, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene