Rene okružen ženama

VIDEO 'Počeo sam si i govoriti u ženskom licu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac i voditelj vrlo popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Rene Bitorajac sinoć je imao premijeru svojeg redateljskog prvijenca. Svjetska hit predstava '5 žena.com' na duhovit način govori o muško-ženskoj problematici i ženskom pogledu na svijet.

Rene Bitorajac je na prilagodbi teksta za svoj samostalni redateljski prvijenac u kojem glume Nataša Dangubić, Daria Lorenzi Flatz, Nataša Janjić, Nina Erak Svrtan i Mia Anočić Valentić radio od veljače i kaže da je dobio što je htio.

Pogledaj i ovo Rene Bitorajac, Igor Mešin (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Kakva gospoda! Igor i Rene o nagradama: "Sedam rastava, alimentacija jedno 14, ma bolje da nismo u Americi"

Igor Mesin i Rene Bitorajac kao Milli Vanilli u drugoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

'Jedna lagana, nepretenciozna predstava koja je prije svega humoristična i vesela u svakom smislu u kojoj publika može sudjelovati. Dakle, nije jedna uštogljena predstava, predstava u kojoj će se puno ljudi prepoznati. Sebe i svog partnera, svoje prijatelje i to je zapravo onaj najhumorističniji element', kaže Rene koji si je počeo govoriti i u ženskom licu.

'To je pet žena, nije pet političara iz različitih stranaka tako da držao sam sve konce u svojim rukama. Dobro smo se zabavljale. Zabavljale, pazi... Počeo sam si govoriti u ženskom. Pa bilo je interesantno. Svašta sam naučio od njih, svašta su one od mene, možda bi sa pet muškaraca teže surađivao nego sa njih pet', kaže glumac i redatelj.

Rene se uz vođenje popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' već polako priprema i za novi projekt jer ga uskoro čeka snimanje filma u Zagrebu i Beogradu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene