Rene Bitorajac i Mario Petreković progovorili su o snimanju filma 'ZG80'. Snimalo se i u Beogradu, Dinamovim rekvizitima.


Jučerašnji su dan obilježili navijači. Dok su jedni otvorili novu Medveščakovu sezonu, drugi su svoja grla poderali u novom filmu 'ZG80' u kojem je Rene Bitorajac ponovno utjelovio svoju kultnu ulogu Krpe iz 'Metastaza'.

'Sjećamo se filmova iz 80-ih, kako si, što si radio, zaboga, evo me ovdje. Pa psovka je, nažalost, dio svakodnevice, a ovo je jedan film koji je karakterističan, radi se o navijačima i huliganima, o nečem drugom, gdje je psovka apsolutno neizbježna', rekao je Bitorajac. Psovao je i Mario Petreković.

Rene Bitorajac (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

A navijačke strasti umalo su na vlastitoj koži osjetili i sami glumci dok su, s Dinamovim navijačkim rekvizitima snimali u središtu Beograda.

'Par udaraca u glavu će me uvijek sjetiti na Beograd, i uvijek ih se rado sjetim', otkrio je Petreković. 'Htio bi posebno istaknuti mladim redateljima da ne pokušavaju snimiti masovne scene navijača BBB u centru Beograda jer bi mogli naići na određena negodovanja lokalnog stanovništva', dodao je redatelj Igor Šeregi.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Igor Šeregi (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)