Tri poznate Splićanke su prijateljice koje se međusobno podržavaju. Renata Lovrinčević - Buljan, Monika Sablić i Biljana Mančić zapamćene su ljepotice!

Galerija


Dame iz naše priče svojedobno su bile proglašene najljepšim ženama. Bivše misice danas su majke i poduzetnice. Tri poznate Splićanke su prijateljice koje se međusobno podržavaju. Renata Lovrinčević - Buljan, Monika Sablić i Biljana Mančić otvorile su za nas vrata svog poslovnog svijeta, ali i otkrile kako se pripremaju za ljeto - jer u jednom se sve slažu - ljepotu treba njegovati.

Monika Sablić i Renata Lovrinčević Buljan (Foto:PIXSELL)
Monika Sablić i Renata Lovrinčević Buljan (Foto:PIXSELL) Foto: Pixsell

Vezani članci Monika Sablić - 3 Monika Sablić iskreno o ljubomori u modnom svijetu: "Prije bi me to pogađalo"! Biljana Mančić Bivša Miss Universe ostvarila svoj san: "Ja sam skupa s curama lijepo gletala i bojila, kopala i štemala"

"Cijeli život sam u zdravstvu i u turizmu jednim dijelom i onda sam krenula u ostvarivanje sljedećeg projekta - to je zdravstveno - turistički sajam koji sad organiziram. Tako da sezona ne bi trajala samo par mjeseci nego jednostavno da bude Hrvatska destinacija za 365 dana", priča Biljana Mančić, bivša Miss Universe Hrvatske. A 365 dana u godini Biljana je majka i u toj ulozi najviše uživa. Zbog toga što je supruga nogometaša, a uz to se bavi i modom,dizajnericu Moniku Sablić često su nazivali hrvatskom Victorijom Beckham. Monika nikada nije htjela biti dokona kućanica. Posao je, kaze, pokreće.

Monika Sablić i Renata Lovrinčević Buljan (Foto:PIXSELL)
Monika Sablić (Foto: PIXSELL) Foto: Pixsell

Dok Monika intezivno radi na novoj kolekciji, treća dama iz naše priče, bivša Miss Universe, dane provodi u svojoj teretani. "Predodređenost mi je rad s ljudima, na njihovu zdravlju, a zdravlje je ništa drugo nego i estetika - nuspojava radeći na svom zdravlju je dobar izgled", priča Renata Lovrinčević Buljan. Iako je majka dvojice sinova, Renata priželjkuje i treće dijete.

Monika Sablić i Renata Lovrinčević Buljan (Foto:PIXSELL)
Renata Lovrinčević Buljan (Foto:PIXSELL) Foto: Pixsell

Kako se pripremaju za ljeto te što su nam još otkrile ove splitske gracije, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.