Godine im ništa ne mogu

Gdje su danas i što rade poznate ljepotice: Najljepše Splićanke danas su majke i poduzetnice

Biljana Mančić u Splitu (Foto: PR) Biljana Mančić u Splitu (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Biljana Mančić u Splitu (Foto: PR) Galerija

Tri poznate Splićanke su prijateljice koje se međusobno podržavaju. Renata Lovrinčević - Buljan, Monika Sablić i Biljana Mančić zapamćene su ljepotice!

Dame iz naše priče svojedobno su bile proglašene najljepšim ženama. Bivše misice danas su majke i poduzetnice. Tri poznate Splićanke su prijateljice koje se međusobno podržavaju. Renata Lovrinčević - Buljan, Monika Sablić i Biljana Mančić otvorile su za nas vrata svog poslovnog svijeta, ali i otkrile kako se pripremaju za ljeto - jer u jednom se sve slažu - ljepotu treba njegovati.

Pogledaj i ovo Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 5 objavila i fotke iz djetinjstva Zanosna mama poznatog Hajdukovca još jednom je pokazala kolika mu je podrška, a na današnji dan posebno je emotivna: "Ponosna sam..."

"Cijeli život sam u zdravstvu i u turizmu jednim dijelom i onda sam krenula u ostvarivanje sljedećeg projekta - to je zdravstveno - turistički sajam koji sad organiziram. Tako da sezona ne bi trajala samo par mjeseci nego jednostavno da bude Hrvatska destinacija za 365 dana", priča Biljana Mančić, bivša Miss Universe Hrvatske. A 365 dana u godini Biljana je majka i u toj ulozi najviše uživa. Zbog toga što je supruga nogometaša, a uz to se bavi i modom,dizajnericu Moniku Sablić često su nazivali hrvatskom Victorijom Beckham. Monika nikada nije htjela biti dokona kućanica. Posao je, kaze, pokreće.

Dok Monika intezivno radi na novoj kolekciji, treća dama iz naše priče, bivša Miss Universe, dane provodi u svojoj teretani. "Predodređenost mi je rad s ljudima, na njihovu zdravlju, a zdravlje je ništa drugo nego i estetika - nuspojava radeći na svom zdravlju je dobar izgled", priča Renata Lovrinčević Buljan. Iako je majka dvojice sinova, Renata priželjkuje i treće dijete.

Kako se pripremaju za ljeto te što su nam još otkrile ove splitske gracije, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene