Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donosimo recept za rižoto s bakalarom i hrenom.


RIŽOTO S BAKALAROM I HRENOM
(za 4 osobe)

Vezani članci Premijer na bočici Vegete Podravka se oglasila o Plenkovićevom licu na Vegeti: "Personalizirane bočice bile su integralni dio slavljeničke kampanje" Premijer na bočici Vegete Martina Dalić postaje nova šefica Podravke, stigle i prve reakcije. Prisjetite se kakav je poklon premijer dobio prilikom posjeta

1 komorač (150 g)
60 ml SMS Ekstra djevičanskog maslinova ulja
600 g bakalara
2 češnja češnjaka
250 g riže (arborio)
150 ml bijelog vina
1 žlica Hrena Podravka
150 ml vrhnja za kuhanje
1 žlica nasjeckanog peršina
750 ml vode
sol, papar
1 žlica Vegete

Na zagrijanom ulju kratko popecite ploške komorača, izvadite i odložite na tanjur. Na istom ulju popecite bakalar i izvadite kao i komorač.

Na ulje dodajte protisnuti češnjak i rižu. Kratko popecite, podlijte vinom, a zatim vodom. Pospite 1 žlicom Vegete i podlijevajući vodom pirjajte dok riža skoro bude gotova. Ulijte vrhnje, te po potrebi posolite, popaprite i pospite peršinom.
Na rižoto vratite komorač i filet lista te poslužite.

>> Recept: Proljetni njoki na primorski

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju