Nova TV od sljedećeg tjedna prvi put u Hrvatskoj donosi sociološki eksperiment u reality formatu. Radi se o novom showu "Ljepotice i genijalci", koji pred TV kamerama spaja na prvi pogled nespojive karaktere.

Galerija


One su zgodne dame različitog stupnja obrazovanja i interesa, a oni momci kojima su znanost, znanstvena fantastika i videoigre ipak zanimljiviji od nježnijeg spola.

Vezani članci Nicol Brekalo (Foto: Nova TV) Jednu od najdražih ljepotica izbacili iz takta: "Te kalkulacije i čuvanje svojih 'bestića' neće dugo uspijevati" Ena Friedrich (Foto: Instagram) Njezin Instagram vrvi seksi fotografijama: Ovo je Playboyeva zečica koja će podignuti prašinu u novom showu

"Često mi znaju reći da izgledam kao Barbie. Uglavnom za fizički izgled dobivam komplimente. Iskreno, susrećem se s predrasudama što se tiče izgleda, ali više od žena. Ne toliko da me etiketiraju da sam glupača, koliko da sam laka cura. Ja sam sama sebi uzor, stvarno mi puno ljudi prilazi i često se zaljube", rekla je jedna od kandidatkinja.

Neki kandidati sebe pak opisuju kao geekove i tvrde da je to savršeni opis za njih.

Gledatelje, kandidate i kandidatkinje kroz show će voditi Igor Mešin, koji im je poručio da svi imaju nešto zajedničko, a to je da su svi izuzetno inteligentni, ali pomalo drukčiji.

Kandidati će u svim izazovima sudjelovati kao par, a tako i napuštati emisiju nakon eliminacija. Ocjene će si davati međusobno, no to će činiti i gostujući članovi žirija, odnosno posebni gosti.

Na putu do glavne nagrade čekaju ih različiti zabavni, ali i ne tako ugodni izazovi.

"Na kraju cijele priče, par koji doživi najveću i najbolju transformaciju otići će odavde fino bogatiji za 200 tisuća kuna", objasnio je Igor Mešin.

Hoće li na tom putu doći do konflikata, tko će komu natjerati suze na oči, a tko se s kime iskreno nasmijati i zabaviti, možete provjeriti u ovom jedinstvenom showu od ponedjeljka na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Prelijepa Iva Jerković s jednako atraktivnom prijateljicom privlačila poglede na špici