Razvodi poznatih

I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju McCartney i Heather Mills Johnny Depp i Amber Heard Jennifer Aniston i Brad Pitt +0 Angelina Jolie i Brad Pitt Galerija

Svatko tko se razveo zna da to nije nimalo ugodno i lako iskustvo. Bračni parovi ili obostrano prihvate činjenicu da je braku došao kraj i rastanu se u korektnim odnosima, ili se sve pretvori u mučnu, trakavicu s ružnim završetkom. Tko su poznati holivudski parovi koji su bitku oko razvoda vodili dugi niz godina, tko je za šutnju platio milijune, a tko se svađao preko društvenih mreža doznat ćete u prilogu In magazina!

Povlačenje po sudu između glumaca Johnnyja Deppa i Amber Heard još uvijek nije završeno, a priča ima i novi zaplet. Glumcu je sud dopustio da nastavi s optužbom za klevetu protiv bivše supruge. Samo godinu dana nakon što su se vjenčali, glumica je podnijela zahtjev za razvod i optužila Deppa za nasilje, a dvije godine nakon toga britanski tabloid objavio je i članak u kojem se navodi kako ju je tukao.

Charlie Sheen je četiri godine bio u braku s Denise Richards, s kojom ima dvije kćeri, no njihov razvod je bio turbulentan. Richards je zatražila zabranu prilaska, međusobono su se javno vrijeđali, a i priznala je kako ju je varao s drugim ženama te je bio ovisan o alkoholu i kocki. Godinama kasnije bivši supružnici riješili su svoje razmirice, a Denise je u svojim memoarima rekla kako su imali divnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda.

Paul McCartney usporedio je svoj mučni razvod od Heather Mills s ''prolaskom kroz pakao''. Kao razloga razvoda naveo je Heatherino "nerazumno ponašanje". U brakorazvodnoj parnici Heather je dobila 55 milijuna funti u zamjenu za šutnju o pojedinostima iz njihova bračnog života. Tim iznosom njihov je razvod postao jedan od najskupljih u Velikoj Britaniji.

Nakon pet godina borbe, glumac Brad Pitt napokon je dobio što je tražio - zajedničko skrbništvo s bivšom suprugom Angelinom Jolie nad šestero djece. Naime, Angelina je sve ove godine tražila da samo ona bude zakonski skrbnik djece, no sudac je ipak presudio u Bradovu korist. Glumac je otvoreno progovorio o svojem izlječenju od ovisnosti o alkoholu i što je presudilo da se nakon prekida s Angelinom Jolie prijavi na liječenje.

Da i bogati plaču, dokaz su nebrojeni ružni i teški razvodi, ali i nevjerojatni iznosi koje su za to platili!

Pogledaj i ovo Johnny Depp od oca je naslijedio karakter Kako izgleda sin Johnnyja Deppa koji živi podalje od svjetla reflektora? Nema čak ni društvene mreže, a gluma ga uopće ne zanima

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković Sandra Perković - 5 +0 Sandra Perković - 4 Celebrity Sandra Perković izbacila vitke noge u kratkoj haljinici, pa sve začudila: "Je li to ista djevojka koja baca teški disk?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene