Nogometaši su misili da će njihova ljubav trajati vječno, no pogriješili su.


Ako je vjerovati šuškanjima, na pomolu je još jedan razvod u nogometnom svijetu. Glavni akteri su Jerko i Iva Leko, skladan par, roditelji dvoje djece, za koje bi malo tko rekao da nešto ne štima. Iako, neke su se stvari možda mogle iščitati između redova.

Vezani članci Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 2 Još jedan ljubavno-glazbeni par na našoj sceni, upoznajte Eni i Vjeku i saznajte po čemu su posebni Set serije Dar Mar - 6 Vodimo vas iza kulisa serije "Dar Mar": Evo kako je izgledala izgradnja najvećeg seta na otvorenom u Hrvatskoj!''Nigdje ne vlada idila, svakom je kako si napravi, ali neću se žaliti. Ja znam uživati u svakoj situaciji i neću se žaliti'', rekla je Iva Leko. Premda je predivna Iva na meti mnogobrojnih udvarača, navodno je Jerko zaradio žuti karton. ''Već smo četiri godine u braku i mislilm da se dobro znamo. Ne smetaju me takvi komentari, mogu biti samo ponosan. Znači da sam dobro odabrao'', izjavio je jednom prilikom Jerko Leko. ''Ljudi ne žele priznati greške. To se svima dogodi. Zaboravio se čak i Bog, mislim da rastavlja ovaj, rastavlja se onaj, pa tko će više ostati u braku'', rekao je kustos Josip Tešija. ''Mislim da bi trebali stat na loptu, dobro razmislit zbog obitelji djece i svega. Previše je godina uloženo. Nadam se i vjerujem da će opstat'', kazao je modni dizajner Ivica Skoko.  I dok je njihova budućnost zasad neizvjesna, prisjećamo se brojnih autogolova koje su svojem braku zabili naši nogometaši. Najviše ih je bilo u Ćirinoj vatrenoj generaciji.
Slaven Bilić u svojoj se 38. godini rastao od supruge Adrijane. Sreću je pronašao s mlađom studenticom Ivanom Đeldum.

Teško je ne zapitati se koliko je kriza srednjih godina utjecala na vatrene nogometne muškarce jer istim je putem krenuo i Igor Štimac, koji se nakon 20 godina braka razveo od supruge Suzane te ubrzo dobio dijete s 14 godina mlađom manekenkom Lanom Bucat. ''Mi živimo u jednom presretnom razdoblju s puno ljubavi u krugu Laninog i mog djeteta i moje djece na jedan predivan način, ja sam najsretniji čovjek na svijetu. Vjerujte mi, najponosniji sam na to što imam predivan krug prijatelja, predivnu ženu s kojom dijelim prostor, život, djecu na koju sam neobično ponosan i koju bi svaki roditelj poželio. Uživam u sitnim stvarima'', izjavio je  Štimac.

Trud i znoj na travnjacima prolili su Goran Vlaović i Igor Štimac, možda čak i veći od onog uloženog u brak jer i oni su na kraju izgubili utakmicu.
Najtiši i najciviliziraniji razvod odradili su Milana i Goran Vlaović. Iza sebe su ostavili 18 godina braka, odgojili troje divne djece i po medijima nikada nisu iznosili prljavo rublje. Cvitanovići su također priču završili u miru, iako su ih pratili brojni tračevi o bračnoj nevjeri.

''To me jako, jako ljuti već dug niz godina'', izjavila je modna dizajnerica Marija Cvitanović. ''Izjave dajem o sportu, a o ostalome apsolutno ne dajem'', rekao je Igor Cvitanović. Igor se ponovno oženio, a Marija je izgradila uspješnu karijeru modne dizajnerice. Baš kao što je to nakon razvoda realizirala Kristina Bradač sa svojim dizajnerskim torbicama. Gdje je bivši, to nitko ne zna. ''Naravno da je potrebno vrijeme da se emocije slegnu, ne znači što ljubavi nema i brak ne postoji da bi se mi trebali mrziti. Bilo je puno prekrasnih trenutaka'', rekla je Kristina Bradač.

Na listu razvoda upisao se i Niko Kranjčar, a crveni je karton zaradio zbog navodnih švrljanja izvan domaćeg terena. Supruga Simona spakirala je kovčege i s kćeri napustila londonski dom. ''Svjestan sam da mi je posao takav, ali da se sad guram sa svime u medije, nikad nisam i neću'', rekao je Niko.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.