Samo romantika

Donosimo popis najromantičnijih domaćih vjenčanja prožetih emocijama i suzama

Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 3 Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 3 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 3 Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 5 Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 6 Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 7 Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 9 Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 12 Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 13 +0 Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 14 Galerija

Maja Šuput Tatarinov i njezin suprug Nenad ovih su dana proslavili prvu godišnjicu braka a ona mu je poručila da je život s njim poput bajke. Majino raskošno istarsko vjenčanje bilo je prožeto emocijama i suzama radosnicama. U Istri su zavjete izmjenili i Franka i Vedran Ćorluka kao i Domagoj Vida i njegova supruga Ivana. Romantika je obilježila i vjenčanja brojnih drugih slavnih Hrvata, a popis onih najromantičnijih donosi naš Davor Garić.

''Hvala ti za bajku koja se dogodila prije točno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio!'', napisala je Maja svojem suprugu povodom njihove prve godišnjice braka i otkrila da im i dalje cvjetaju ruže.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja i Nenad vjenčali su se na jednom istarskom imanju a sve je prštalo od romantike i emocija. Istru su za sudbonosno DA izabrali i Vedran Ćorluka i Franka Batelić.

Vedran i Franka izgledali su kao s naslovnice kakvog modnog časopisa za vjenčanja i oduševili prisutne. Romantike nije nedostajalo ni na vjenčanju Ćorlukinog kolege, Domagoja Vide. Nakon što su plavokosi nogometaš i Kraljica Hrvatske 2014. Ivana Gugić izašli iz crkve u Umagu, pustili su bijele golubice.

Isti su scenarij 2015. u Šibeniku imali i naša najljepša košarkašica Antonija Mišura i njezin suprug Marko Sandrić.

Romantika na potpuno neuobičajeni način krasila je vjenčanje Dine Rađe i Viktorije Đondlić prije 19 godina. DA su izgovorili na brodu u korčulanskom arhipelagu.

"Nakon uzimam i svega svi smo sletili u more. Genijalno. Baš drukčije vjenčanje. Onda smo nazvali roditelje i rekli ''Ej,znate šta ima novo!? Mi se vjenčali!'', prisjetila se Viktorija.

Romantika na vjenčanju Matea Kovačića i Izabel Andrijanić skrila se u činjenici da su sudbonosno DA izgovorili na mjestu gdje su se upoznali i zaljubili. U crkvi Sv. Antuna Padovanskog Mateo je bio ministrant a Izabel je pjevala u crkvenom zboru.

Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka imali su čak tri svadbena slavlja a zavjete su izmjenili u Las Vegasu.

''Baš poput princa i princeze iz bajke'', komentirali su gosti na vjenčanju najseksi Hrvatice 2014. Nikoline Miletić i vlasnika taxi prijevoznika Vladimira Minovskog.

"Puno emocija, suza radosnica, puno smijeha, zagrljaja, poljubaca. Bez pretjerivanja najljepši i najsvečaniji dan u našem životu", zaključila je Nikolina.

Nakon zaruka u Dubrovniku i zagrebačko vjenčanje plus size manekenke Lucije Lugomer i poduzetnika Danijela Grlića bilo je emotivno i romantično.

"Bez riječi sam ostao, zasuzile su mi oči ali sam morao biti muško i suzdržao sam se. Morao sam biti jak za nju jer ako bi ja počeo i ona bi. Predivno", izjavio je Danijel.

Čekamo nova vjenčanja domaćih zvijezda koja će, nema sumnje, biti raskošna ali i romantična.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene