Nisu njen tip

VIDEO I ONA postoji: Missica koju nogometaši NE 'pale'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kakav je osjećaj biti iza objektiva, ali i je li zaljubljena te planira li uskoro osnovati obitelj - sve nam je to otkrila bivša Miss Hrvatske!

Sedamnaestogodišnjoj djevojci iz Drenovaca 2001. godine ostvarili su se snovi. Bivša Miss sela Rajna Raguž postala je službeno najljepšom Hrvaticom, a život joj se, kako i sama kaže, okrenuo naglavačke.

Pogledaj i ovo showbuzz Stigla prinova RODILA JE Rajna od sreće ne može disati

'Sjećam se jedne scene, to mi nikad ne izlazi iz glave, stala sam na semaforu i pogledala u tramvaj i ovako je cijeli tramvaj gledao u mene. Meni je to u to vrijeme kad sam bila mlađa bilo nevjerojatno', ispričala je Rajna.

Nova misica Ivana Mišura voli pokazivati svoje adute!

Otvorile su se tada mogućnosti za uspješnu manekensku karijeru. Ipak, Rajna se više posvetila fakultetu i drugim interesima.

'Nisam ja nikad toliko bila zagrizla za to. Više mi se taj svijet sviđao zapravo u kontekstu u kojem se danas nalazim. Da ga gledam, da ga promatram, da ga proučavam, ali ne toliko da sam ja glavna glumica', objašnjava.

A taj kontekst je - fotografija. Dugogodišnji hobi Rajna je odlučila pretvoriti u profesionalni izazov. Ljepotica koja je nekad često bila ispred, sada se nalazi iza objektiva. Fotografiranje prirode i spontanih obiteljskih trenutaka najviše je opuštaju, a poseban joj je izazov modna fotografija. Dosad je surađivala s poznatim hrvatskim dizajnerima poput Aleksandre Dojčinović, a njezine se bivše kolegice, misice i manekenke, ispred njezina fotoaparata osjećaju izvrsno.

'U zadnje vrijeme dosta radim s Ivanom Ergić. Sad ne znam je li to jer se mi poznajemo i privatno pa sad nekako... Ali ona je dosta onako opuštena, otvorena, nije toliko opterećena kako izgleda na fotografiji, to je s moje strane iza objektiva dosta bitno kad radite s modelom da on nije stalno opterećen kako izgleda jer ipak je tu naglasak na modnoj fotografiji, tu je bitna odjeća, a ne sami model', objašnjava Rajna.

Dio ljubavi prema vizualnoj umjetnosti Rajna je, kaže, vjerojatno naslijedila od bake koja je sredinom prošlog stoljeća i sama bila fotografkinja u malenom slavonskom mjestu.

'Baka me zna zezati, samo ti budi fotograf, imat ćeš vreće novaca', smije se Rajna.

Svoj je privatni život tajnovita Rajna od javnosti uvijek skrivala kao zmija noge. Za sebe kaže da ruši stereotipe jer je nikada nisu zanimali nogometaši. Uloga zavodnice nije za nju. No, netko je ipak 'ukrao' njezino srce. Što smo otkrili, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene