Problem za problemom

RAJKO DUJMIĆ završio u bolnici - čeka ga operacija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša estrada nikada ne miruje, a to dokazuju i aktualna događanja o kojima se ovih dana priča.

E sad su se Šveđani sjetili praviti probleme Nini Kraljić, a to i ne čudi s obzirom na to da je naša predstavnica ovogodišnji favorit Eurosonga.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

I dok Šveđani igraju prljave igre, neki imaju daleko ozbiljnije probleme.

Srebrna Krila ostala su bez klavijaturista, a Rajko Dujmić bez benda pa mu je Vlado Kalember ponudio suradnju. Zajedno su trebali nastupiti prije nekoliko dana u slovenskom Lenartu. No Rajko je nastup otkazao.

'Trebao je biti dio toga no ima problema sa kukom. mislilo se da je išijas no na kraju su kukovi i mislim da će trebati operaciju', rekao je Vlado Kalember.

Rajka Dujmića tako čeka operacija kuka. Zbog bolova je završio i u bolnici. Vođa Srebrnih krila nada se da će Dujmić ipak zasvirati s Krilima čim ozdravi. Rajka, podsjećamo, čeka i suđenje s Novim Fosilima, ali i dokazivanje nevinosti u drugom slučaju. Naime, lani je u rujnu napao suprugu Snježanu i zaradio prijavu za obiteljsko nasilje.

Što se još događa na našoj estradi pogledajte u prilogu IN magazina.
 



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene