Rajko EKSKLUZIVNO

Drama odjeknula u domaćim medijima: 'To je sve prepuno laži'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam ekskluzivan razgovor s Rajkom Dujmićem o raskidu suradnje s Novim Fosilima.

Nakon jednog od najtežih razdoblja u svojoj karijeri, Rajko Dujmić je pred naše kamere stigao sa smiješkom na licu. Nakon nimalo lijepog raskola s Novim fosilima koji su ove godine odlučili kako Rajko s njima neće dijeliti pozornicu na već započetoj oproštajnoj turneji, otac brojnih evergreena Fosila, otkrio nam je kako stvari sada doista stoje.

Pogledaj i ovo Đurđica Barlović (Screenshot: IN magazin) Legendarna Đurđica Barlović Otišla je prije 26 godina, a njezini sinovi čuvaju najljepše uspomene: "Dandanas fali, ne prestaje"

Novi Fosili ostali bez Rajka Dujmića koji je prisilno hospitaliziran u bolnici Vrapče

'Ljudi su me fino i službeno obavijestili da imaju drugačije viđenje svoje budućnosti, ja to poštujem, ne pravim ništa što ne bi htio da meni drugi rade', rekao je Rajko i dodao: 'Možda je sve to božja volja i velika milost jer se mogu počet bavit svojim zdravljem, svojom instrumentalnom glazbom, koja stoji već godinama jer sam cijeli život žrtvovao Fosilima i zaštitio ime i vlasnik sam imena, ali ne branim da se pjesme sviraju, niti se svađam sudski. To je za male ljude, sve će vrijeme pokazati.'

Iako je, tvrdi, razlaz prošao u diplomatskim uvjetima, mnogo je rana ostalo otvoreno. Medijima su posljednjih mjeseci kolale i brojne priče kako su navodno članovi benda Rajku uvjetovali nastupe hospitalizacijom u Vrapču, jer su zbog njegove borbe s ovisnošću često dolazili u neugodne situacije na turnejama.

'To je sve prepuno laži. Ja sam im zahvalan što su tolerirali neke moje eskapade ajmo reći, moju mladost, nepreživljene ekscese, bog zna što je sve tu bilo, ali nikad me nije čuvala straža nekakva ili redari niti mi je dolazila hitna pomoć, to je takva bezočna laž bila u nekim novinama', objašnjava domaći glazbenik.

Situacija je u bendu već mnogo ranije krenula nizbrdo, a nerijetko je Rajko osjećao da je smetnja, zbog čega nade za ponovnim zajedničkim nastupima nema. Na pitanje što će biti s bendom, čiji je vlasnik imena, Rajko nam je dao zanimljiv odgovor. 'Oni će raditi vjerojatno i dalje, samo je jedna mala sitnica tu, možda ja odlučim napravit nove Nove fosile', kaže Rajko a cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene