neobičan domaći par

VIDEO 'To je nebeska veza - on je moja duša'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tekst o čovjekovu obraćanju Bogu na kraju životnog puta napisao je Karan, a Dujmić ga je u naletu inspiracije, uglazbio u rekordnom roku.

Iskusni glazbeni lisci Rajko Dujmić i Goran Karan udružili su snage u pjesmi ''Ako to je sve'', koju je Rajko uglazbio u rekordnom roku i za koju je proteklih dana snimljen i videospot. 'Počeo sam pisat jednu knjigu gdje pokušavam razgovarat sa svim autorima koji su učinili zvučnu sliku mog života i jedan od njih je naravno i Rajko Dujmić i radio sam intervju s njim, tu smo se kroz taj intervju prilično dobro upoznali, našli smo se na glazbenom nivou', rekao je Goran Karan.

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

Zavirite u zakulisje - evo kako je bilo na 62. Zagrebačkom festivalu!

Samo riječi hvale imao je i Rajko koji je dodao: 'To je nebeska veza, to nema veze s ljudima. Karan je moja duša ili barem ista. To je kao da zgrada ima 4 kata, a mi se nađemo na petom, nepostojeći kat u svemiru'. Tekst o čovjekovu obraćanju Bogu na kraju životnog puta napisao je Karan, a Dujmić ga je, u naletu inspiracije, uglazbio u rekordnom roku.

Nakon što su ga se nedavno odrekli dojučerašnji prijatelji i kolege iz Novih fosila, poznati skladatelj odlučio je okrenuti novu stranicu - za početak je s Karanom nastupio na 62. Zagrebfestu, a njihova suradnja ide dalje. Poznato je da je ovaj hitmejker godinama surađivao samo sa ženama, ali je napokon našao muškarca sa srcem, nježnog rokera.

'Znam napisat za muškarca, ali za pravog muškarca', priznaje Rajko. A 51-godišnji Splićanin čiju će pjesmu ubrzo obraditi jedna talijanska glazbena zvijezda, dok će jednu otpjevati popularne Frajle, nije opterećen glazbenim trendovima.

'U ovim godinama svoga života želim raditi baš ono što me samo veseli, ako je ikako moguće, uz neveselo plaćanje računa i svih ostalih dnevnih obaveza, za koje Hrvati znam da znaju svi', objašnjava Karan. On već više od šest godina s Nenom Ninčevićem radi na mjuziklu 'Naša bila štorija', poslastici o zabranjenoj ljubavi, smještenoj u Splitu sedamdesetih godina, u kojem sudjeluju najpoznatija splitska glazbena imena.

'I Severina i Danijela, znači imamo crne, plave, lipe, krasne, bolje i najbolje, jedino što nemamo, a to nije do nas, pokojni Vinko Coce je trebao pjevati jednu od uloga, tako da to sve skupa malo kasni. Bit će jedan dan, ja malo kasnim uopće sa svim projektima, da ne kažem u razvoju, ali se razvijem i dođem na svoje mjesto', objašnjava Goran. A premijeru videospota 'Ako to je sve' možete pogledati do kraja tjedna u In Magazinu, do tada pogledajte iintervju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene