Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Priča obitelji Volić dobila je sretan kraj, a Radna akcija kreće u rješavanje novih problema.


Trošna kuća na kraju grada skriva tužnu priču obitelji Paunović. I kao da derutna kuća, neimaština i gubitak oca nisu dovoljno teški, ova se hrabra obitelj svakodnevno susreće s poniženjima.

Vezani članci Slika nije dostupna I Minea zasukala rukave: Radilo se dan i noć za deveteročlanu obitelj Slika nije dostupna Trošna kuća skrivala tužnu priču: 'Kad me prijateljica pita da dođe na kavu ja kažem da ne mogu. Sram me je'

ŠOKIRALI SE KAD SU VIDJELI ŠTO JE ISPOD 'Znali smo da je loša situacija, ali ovako loša...'

Na ovakvu priču ekipa Radne akcije nije mogla ostati imuna. Odmah je bilo jasno da ovo nisu uvjeti za život. 'Mislim da je ovo najgori dio tu je zdravlje u pitanju srce mi se stisnuo kad sam vidjele te dvije cure i njihovu sobu. Toliko sam u šoku i toliko sam zbunjena da mi je teško prihvatiti da uopće možete živjeti u takvim uvjetima', rekla je pjevačica i voditeljica Minea koja se našla na licu mjesta.

Da od plakanja nema ništa, već smo naučili, i zato smo odmah zasukali rukave. Kako su protekli radovi, ali i čime smo dodatno iznenadili ovu obitelj te im ostvarili snove koje se uopće nisu usudili izgovoriti, doznat ćete ove nedjelje u 20 sati i 50 minuta, kada je vrijeme za Radnu Akciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook