Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rade Šerbedžija, nakon trideset sedam godina, vratio se na Dubrovačke ljetne igre. Nezaboravni Hamlet, uz pratnju gitarista Miroslava Tadića, predstavio se nekim od najljepših ljubavnih pjesama koje voli slušati i Angelina Jolie.


Dan nakon što je Ivo Pogorelić održao koncert u Kneževu dvoru, na kojem je pristup svim kamerama, pa čak i službenom fotografu, bio zabranjen kako ga ne bi dekoncentrirali škljocanjem fotoaparata, još jedan sjajan nastup obilježio je završnicu Dubrovačkih ljetnih igara. Stubama do Lovrijenca, trideset sedam godina nakon što je ovdje posljednji put nastupio kao Hamlet, popeo se Rade Šerbedžija.

Zvijezda opet u Hrvatskoj: S prijateljem Šerbedžijom na Brijunima

Vezani članci Gabrielle Union (Foto: Profimedia) Holivudska glumica tvrdi da nikad nije doživjela više mržnje nego u Dubrovniku, opisala je traumatično iskustvo na koje je reagirao i dubrovački gradonačelnik Uznemiravanje djeteta, ilustracija Silovatelju malodobne pokćerke sud smanjio kaznu jer je bio u Domovinskom ratu

Rade se na koncertu sjetio i velikog prijatelja Arsena Dedića.  Nastup svestranog umjentika koji se publici već predstavio kao pjesnik, glumac i redatelj pozorno je pratila supruga Lenka, koja nam je otkrila da ga ipak najradije gleda u kuhinji.

Koncert je povremeno izgledao poput nekog ugodnog druženja, na kojem su Rade i gitarist Miroslav Tadić koji živi u Los Angelesu zasvirali za prijatelje.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook