Još jednom zbogom i hvala na svemu - članovi Psihomodo popa pjesmom su poručili svojem preminulom bubnjaru Tigranu Kaleboti. I ne samo to. Za tu su priliku promijenili ime u The Tigrans.


Tigranovo mjesto u garaži u kojoj Psihomodo pop već godinama svira i sklada zjapi prazno. Velika je praznina i u srcima ostatka benda, otkad ih je njihov bubnjar napustio. S njim su, kažu, proveli neke od najljepših životnih trenutaka, a kao svojevrsna posveta tomu nastao je videospot za pjesmu Ako želiš biti moja.

Vezani članci Tigran Kalebota (FOTO: Facebook) Zna se uzrok smrti: Legendarni član Psihomodo popa nije se žalio na zdravlje Tigran Kalebota (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Svi su izvan sebe: Iznenada preminuo bubnjar Psihomodo popa

„Htjeli smo napravit neki mali hommage Tigranu da ga se nekako spomene, pa smo naš trio koji pjeva bez instrumenata nazvali Tigrans, kao u pedesetima“, govori Davor Gobac.

U ovoj se pjesmi čuje zvuk Tigranova bubnja. Baš kao i u još dvije već snimljene u studiju, koje će Psihomodo pop objaviti na novom albumu. O svojem prijatelju teško im je govoriti. „Nema dana kad se ne sjetim, kad ne pomislim sad će doći, gledam crveni auto, to je njegov auto“, kaže Smiljan Paradiš.

Davor Gobac (FOTO:Matija Habljak/PIXSELL)
Tigran Kalebota (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

No znaju da bi Tigran htio da Psihomodo pop nastavi svoj put. Zato je za njih povratak u pedesete tek kratki izlet. Draža im je današnjica, iako vole prolistati svoje stare fotografije ili pogledati prve videospotove. „Bili smo lijepi i mladi. Što se promijenilo? Dobili smo koju kilicu, koju boru“, govore dečki.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.