Spremniji no ikad

Psihomodo pop spreman za turneju: "Za američki san nije nikad kasno!"

Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 7 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku. Svirat će u klubovima u kojima su nekad nastupali njihovi idoli. Našoj ekipi otkrili su kako gledaju na to da su danas uzor nekim novim klincima, ali i PRIsjetili se još neISpričanih anegdota s ranijih turneja.

I Amerika je spremna za njih. Psihomodo pop je čekala 35 godina, koliko ima ovaj bend. Idu u Toronto, Chicago i New York. Sada su, kažu, definitivno zreliji nego na svojim počecima, a Amerikanci će se sigurno iznenaditi time kako zvuče.

Pogledaj i ovo showbuzz isti izvođači iduće godine Popularni glazbeni festival Ferragosto Jam neće se održati zbog koronavirusa

''Engleski nije više jedino zastupljen pa im možda zvučimo egzotično. Mi sviramo u Cutting roomu u New Yorku. To je mjesto gdje sviraju rock and roll i country bendovi. Onda smo u Joes baru u Chichagu. Tam dolazi Ron Wood kad se opušta. Tamo ima jako puno publike za sve i sve dobro prolazi pa mislim da će ovo bit jako dobro primljeno'', pričaju nam. 

Možda čak i primljeno u tolikoj mjeri da se nastavi tradicija takozvanog darivanja Psihomodo popa na koncertima. Poznatijeg kao bacanje plišanih igračaka, cvijeća ili pak rublja na pozornicu.

Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr

''Tu i tam doleti neki grudnjak. Sve veći i veći brojevi doletavaju''. šale se. 

'No to je i za očekivati s godinama, šale se dečki. Svako razdoblje života nosi svoje. U 20-ima im nije bilo važno koliko će zaraditi, već samo jedno - dobro se provesti.

''Mi smo samo tulumarili i svirali i to je trajalo dobar dio života. Onda ti to dosadi. Uvijek ti svirka ostane. I ona je sve zrelija. Možda nismo tak atraktivno ludi, ali kad zasviramo dobar koncert pršti energija'', govore. 

Kroz sve ove godine svirka im je donijela velik uspjeh s prvom pločom, pojavljivanje na MTV-u, sviranje s Iggyem Popom i Ramonesima, niz domaćih i inozemnih koncerata, među kojima se ističe turneja Rusijom.

Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr

Na proputovanje Amerikom obvezno će ponijeti i kameru.

''Tamo možemo snimati analogno na širokoj traci pa ćemo napraviti dvije nove stvari. Snimat ćemo malo to naše postojanje po Americi. Kao i svi kad odu. Ali se nadam da ne budemo imali isti spot kao i svi koji dođu u New York'', iskreni su. 

Iako im je teško maštati o globalnom uspjehu i probaju, gigantskoj zaradi i svjetskoj slavi, trude se misliti pozitivno.

''Za američki san nije nikad kasno i može se ostvariti za koji dan'', sigurni su. 

Ipak su oni, kako uglas zaključuju, spremniji nego ikad te u godinama kad su svi na svojem vrhuncu.

Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prvi put u 35 godina dugoj karijeri Psihomodo pop kreće u Ameriku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Cijeli prilog pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene