TENISAČ PRIZNAO

PROŽIVLJAVANJE STARIH USPOMENA Goran Ivanišević ne može sakriti nervozu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometne zvijezde zaigrale s legendama bijelog sporta. Cilj je bio prikupiti novac za Grad anđela.

Jarni, Šimić, Marić, Boban... Ne, nije '98., ali ipak su se bivši Vatreni okupili na jednom mjestu, i to na teniskom terenu. Bivše nogometne zvijezde tako su zaigrale s legendama bijelog sporta. Jedna od njih je Iva Majoli koja je odigrala teniski meč s Robertom Jarnijem.

Pogledaj i ovo Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 krah na privatnom terenu! Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

'Već sam prije čula da igra fenomenalno, danas sam se imala priliku i uvjeriti. Tako da je on većinu posla odradio sam. Sad nas čeka sljedeći meč', rekla je Iva. Jarniju je tenis, kaže, drugi sport nakon nogometa. Legendarni hrvatski reprezentativac je otkrio kako dok čeka novu poziciju nakon povratka iz Pécsija,gdje je bio u ulozi trenera, uživa igrati tenis i provodit vrijeme s obitelji.

'Treba vidjet, može se dogoditi da sutra odem negdje raditi da dobijem neki angažman. U svakom trenutku su kuferi spremni', rekao je Jarni.

Kofer je već spreman Goranu Ivaniševiću. Za dva tjedna s Marinom Čilićem putuje na pripreme za još jedan zajednički Wimbeldon. Proživljavanje je to starih uspomena, kaže. Nervoza se ne može isključiti.

'Ima igračka nervoza, ima trenerska. Lakše je kao igrač jer se ispušeš na terenu, a ovo sjediš na onoj stolici, nemaš šta. Teže je biti trener nego igrač jer sjediš i ne možeš ništa'. Ivanišević je nekoliko teniskih mečeva odigrao s Darijem Šimićem. 'Kada je netko profesionalac, tome ne možeš ni približit se. Puno lakše on igra nogomet protiv nas nego mi protiv njega tenis', priznao je Šimić čiji sinovi očekivano vole nogomet.

Svi ovi profesionalni sportaši okupili su se kako bi pomogi tati Slavenu da prikupi novac za Grad anđela - projekt stanovanja u prirodi za djecu sa senzoričkim poremećajima. Ono što je potrebno njegovu četverogodišnjem Viti koji ima poremećaj spektra autizma
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene