Godina je bila duga, a prilika za smijeh još više. Prisjetite se najboljih trenutaka.


Na Novoj TV i ove ste godine imali prilike plakati od smijeha, a trudili smo se nasmijati vas našim skrivenim kamerama. Jedna od smješnijih bila je epizoda u kojoj je Dalibor Petko pozvao Jasnu Zlokić na dogovoreni intervju, no ona nije ni slutila da će postati žrtva skrivene kamere.

Vezani članci Nives Celzijus prva emisija TLZP Pogledajte tko je i zašto rasplakao Nives Celzijus, nije se mogla suzdržati, a to se rijetko događa In Magazin: Ljubavni eksperimenti zvijezda - 1 Domaće zvijezde progovorile o razbuktavanju ljubavne strasti pa odgovorile na škakljiva pitanja: "Tu bi bilo svašta"

I show Tvoje lice zvuči poznato nas je i ove sezone nasmijavao do suza, ne samo urnebesnim nastupima, već i ponekom nepredviđenom situacijom.

Jasna Zlokić na rubu panike - nije joj bilo svejedno

Ove sreće nije bio Ivan Zvonimir Čičak, o čijem je incidentu pisao čak i američki magazin Time. Kako god bilo, čelnik Hrvatskog helsinškog odbora jedini je čovjek koji se može pohvaliti slikom s predsjednicom - u donjem rublju.

Zabavljale su nas i Paprene kuglice te brojna zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori. A i brojna poznata lica, među kojima su i Maja Šuput, Ivan Šarić, Mario Petreković, Saša Lozar i brojni drugi, nasmijavali su nas svojim postovima na društvenim mrežama.

Pogledajte prilog IN Magazina i prisjetite se najboljih trenutaka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook