Prva večer CAP-a

Prije 10 godina bila je Miss Universe - što danas radi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prva večer Cro a portera bila je prilično mirna. I dok su manekenke šetale pistala, jedna od bivših modela i misica sjedila je u publici.

Prvi od četiri modna dana koja su pred nama počeo je dosta mirno. Gledalište je bilo puno prijatelja i klijenata mladih dizajnera. Svi su se veselili novim modnim idejama mladih dizajnera.

Pogledaj i ovo showbuzz Modni spektakl Duge noge zauzele prve redove!

>> U kratkom roku skinula kile nakupljene u trudnoći: Koja je tajna?

U publici je bila i bivši model i Miss Universe 2003. Ivana Delač Đolo koja je upravo proslavila desetu godišnjicu od osvajanja titule. I dok smo mi mislili da je sve što misice vide od nagrade lenta i automobil, zbunilo nas je kad je Ivana spomenula da je kao miss dobro zaradila.

'Dobra je bila plaća, i u garderobi i u cipelama, ali i u financijama jer Miss svijeta putuju u New York, tamo živi godinu dana, odvojeno od obitelji i prijatelja, dakle apsolutno ima misiju baviti se poslom koji organizira direkcija', kaže Ivana, a radi se o različitim humanitarnim organizacijama.

Ivana je pak danas daleko od natjecanja za izbor ljepote, no lijepa Riječanka najviše uživa u svojoj ulozi mame malenoga sina Noe, dok najveću potporu ima od supruga Ivice. Nedavno je proslavila i 33. rođendan, a aktivna je u organizaciji modnih manifestacija ‘Riječke stepenice’ i Sajma vjenčanja.

A kako je bilo na prvoj večer Cro a portera i tko je sve došao, pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene