Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Unatoč hladnom subotnjem jutru, zagrebačka špica okupila je brojne talente koji su se došli prijaviti na najpopularniji svjetski show Supertalent.


Zagrebačka špica proteklog je vikenda bila središte dobre zabave. Velika zlatna gljiva i strelica s pozivom 'pritisni za supertalent' plijenile su pozornost znatiželjnih prolaznika.

Vezani članci Dobitnici Zlatnog studija Ivana Paradžiković, emisija "Provjereno" i serija "Na granici" dobitnici su prestižne nagrade Zlatni studio! Frano Ridjan Frano Ridjan bez dlake na jeziku: "To bi trebalo pod imenom i prezimenom pa da vidimo"

Unatoč hladnom subotnjem jutru, zagrebačka špica okupila je brojne talente koji su se došli prijaviti na najpopularniji svjetski show Supertalent.

'Supertalent je za mene jedna lijepa uspomena i jedna dobra škola je to bila, za sve buduće natjecatelje, da talent je jako važan, ali sam po sebi ne znači puno ako se čovjek ne trudi i ako ne radi na sebi cijelo vrijeme', rekla je Nina Ćorić, bivša polufinalistica Supertalenta.

Flamenco Band, odnosno Nina Ćorić i Goran Žgerac na gitari, jedni su od bivših polufinalista koji su zabavljali okupljene prolaznike.

Prisjetili smo se tako atraktivnosti točaka talentirane Eve Požar Kardum

Zlatnu gljivu Supertalenta pritisnuli su mnogi znatiželjni prolaznici koji su na taj način aktivirali atraktivne točke.

'Obavezno se prijavite, bit će vam super, ekipa je genijalna, stvarno iskustvo koje je fenomenalno, nemojte to propustit', poručila je svima Eva Požar Kardum, bivša polufinalistica Supertalenta

Ako se niste ondje zatekli, prijaviti se i dalje možete putem prijavnice na novatv.hr/supertalent ili pozivom na broj: 060 801 802.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook