Supertalent

Oni su to prošli: 'Obavezno se prijavite, bit će vam super'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Unatoč hladnom subotnjem jutru, zagrebačka špica okupila je brojne talente koji su se došli prijaviti na najpopularniji svjetski show Supertalent.

Zagrebačka špica proteklog je vikenda bila središte dobre zabave. Velika zlatna gljiva i strelica s pozivom 'pritisni za supertalent' plijenile su pozornost znatiželjnih prolaznika.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Unatoč hladnom subotnjem jutru, zagrebačka špica okupila je brojne talente koji su se došli prijaviti na najpopularniji svjetski show Supertalent.

'Supertalent je za mene jedna lijepa uspomena i jedna dobra škola je to bila, za sve buduće natjecatelje, da talent je jako važan, ali sam po sebi ne znači puno ako se čovjek ne trudi i ako ne radi na sebi cijelo vrijeme', rekla je Nina Ćorić, bivša polufinalistica Supertalenta.

Flamenco Band, odnosno Nina Ćorić i Goran Žgerac na gitari, jedni su od bivših polufinalista koji su zabavljali okupljene prolaznike.

Prisjetili smo se tako atraktivnosti točaka talentirane Eve Požar Kardum

Zlatnu gljivu Supertalenta pritisnuli su mnogi znatiželjni prolaznici koji su na taj način aktivirali atraktivne točke.

'Obavezno se prijavite, bit će vam super, ekipa je genijalna, stvarno iskustvo koje je fenomenalno, nemojte to propustit', poručila je svima Eva Požar Kardum, bivša polufinalistica Supertalenta

Ako se niste ondje zatekli, prijaviti se i dalje možete putem prijavnice na novatv.hr/supertalent ili pozivom na broj: 060 801 802.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene