Fantastično iskustvo

Show ''Tvoje lice zvuči poznato'' proglašen je TV emisijom godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Održana je još jedna dodjela nagrada Večernjakova ruža. Na svečanoj dodjeli u zagrebačkom HNK slavila je i Nova TV. Show koji je imao milijunsku gledanost ''Tvoje lice zvuči poznato'' proglašen je TV emisijom godine, a reporteru Informativnog programa Andriji Jarku dodijeljena je nagrada za TV osobu godine.

Na glamuroznoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža okupile su se novinarske, glumačke i glazbene snage, a slavila je i Nova TV.

Pogledaj i ovo Tomislav Toma Marić kao Vesna Pisarović - 4 "Majke mi, ja ga gledam..." Evo zašto je naš pjevač pomalo strepio zbog Vesne Pisarović i njenog kultnog nastupa: "Nemoj se naljutit!"

Veliko priznanje Novoj TV: Andrija Jarak i TLZP dobili Večernjakove ruže!

Show ''Tvoje lice zvuči poznato'' proglašen je TV emisijom godine, a pobjednik prve sezone popularnog showa, Mario Petreković, preuzeo je nagradu.

Večernjakova ruža za osobu godine otišla je u ruke reportera Andrije Jarka, miljenika publike bez čijeg javljanja ne prolazi nijedan značajan događaj u zemlji. Uz kolegu Jarka, među nominiranima su se našle i kolegice Ivana Petrović te Anita Martinović. Kao nova lica godine nominirani su bili i Asim Ugljen, zvijezda serije 'Kud puklo da puklo', te komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy koja je iz tjedna u tjedan oduševljavala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Cijelu priču s dodjele Večernjakove ruže pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene