Održana je još jedna dodjela nagrada Večernjakova ruža. Na svečanoj dodjeli u zagrebačkom HNK slavila je i Nova TV. Show koji je imao milijunsku gledanost ''Tvoje lice zvuči poznato'' proglašen je TV emisijom godine, a reporteru Informativnog programa Andriji Jarku dodijeljena je nagrada za TV osobu godine.


Na glamuroznoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža okupile su se novinarske, glumačke i glazbene snage, a slavila je i Nova TV.

Veliko priznanje Novoj TV: Andrija Jarak i TLZP dobili Večernjakove ruže!

Vezani članci Maja Šuput Šuput otkrila gdje je otputovala sa suprugom i sinom pa očarala obožavatelje u prozirnoj čipkastoj haljini Indira Levak Što je to naljutilo Petrekovića u novoj sezoni showa čiji je najdugovječniji sudionik? "Pobijedila je, a sjedi tamo, to mi nije jasno"

Show ''Tvoje lice zvuči poznato'' proglašen je TV emisijom godine, a pobjednik prve sezone popularnog showa, Mario Petreković, preuzeo je nagradu.

Večernjakova ruža za osobu godine otišla je u ruke reportera Andrije Jarka, miljenika publike bez čijeg javljanja ne prolazi nijedan značajan događaj u zemlji. Uz kolegu Jarka, među nominiranima su se našle i kolegice Ivana Petrović te Anita Martinović. Kao nova lica godine nominirani su bili i Asim Ugljen, zvijezda serije 'Kud puklo da puklo', te komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy koja je iz tjedna u tjedan oduševljavala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Cijelu priču s dodjele Večernjakove ruže pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook