Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od naših najzaposlenijih dizajnerica premijerno je za In Magazin predstavila dio svoje nove kolekcije, inspirirane ludim sedamdesetima!


Moda ludih 70-ih ponovno se vraća na velika vrata, i to novom kolekcijom Monike Sablić.

Vezani članci Slika nije dostupna Lidija Bačić napokon u vjenčanici Slika nije dostupna Premijerno - nova kolekcija Monike Sablić

'Te 70-te, taj Studio 54, to je uvijek tako glamurozno. Meni je žao što se nisam rodila u tom vremenu, tako bih se dobro zezala i provodila', smije se dizajnerica.

Zaštitno lice nove kampanje splitske Victorije Beckham je njezina dugogodišnja prijateljica, bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor.

Bivša manekenka Kristina Bradač nakon razvoda priznala: 'Single status nije loš'!

'Monika je nazvala, ja sam rekla, ne bih draga, hajde nekog drugog, je li može? -Ne, hoću baš tebe, znaš da si obećala davnih dana, a ja kažem, znam. Eto, obećanje je obećanje pa se danas ispunilo', rekla je Andreja.

Plavooka ljepotica, koja se povukla iz medija, već četiri godine radi kao voditeljica Odjela za tržišno komuniciranje.

'Na radnom mjestu se dosta bavim snimanjem i stalno sam iza kamere, uvijek ja kao nešto organiziram i sad mi je, iskreno, i čudno. U principu draže mi je ipak biti iza kamere, neka to rade oni koji se u tome nekako bolje osjećaju', priča Andreja.

A da jedna od najtraženijih domaćih dizajnerica ništa ne prepušta slučaju, pokazao je i izbor fotografa za novu kampanju. Riječ je o Jadranu Laziću, čuvenom splitskom fotoreporteru s američkom adresom. Kako je došlo do ove suradnje, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook