PREMIJERNO

VIDEO Jelena Rozga udružila snage s - KLAPOM! Poslušajte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jelena Rozga i klapa Rišpet snimili su premijerni spot za njihovu pjesmu 'Prsti zapleteni'.

Nakon trijumfa na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, brojnih glazbenih hitova poput  'Sunce mi od tebe dolazi', 'Lumin', 'Ćaća', 'Kad je pošla ća' klapa Rišpet predstavlja glazbeni spot za svoju novu pjesmu 'Prsti zapleteni' koju su snimili s prijateljicom klape Jelenom Rozgom.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Riječ je o izrazito emotivnoj baladi koja će kroz klapsko pjevanje prikazati emociju na jedinstven način. Pjesma „Prsti zapleteni“ nalazi se na albumu prvijencu klape Rišpet „Kad je pošla ća“ koji je već sada osvojio srca mnogobrojne publike i uvrstio ga trenutno u najprodavaniji album u Hrvatskoj.

Jelena je dugogodišnja prijateljica, tu je od samih početaka klape i odavno smo znali da želimo upravo s njom napraviti duet. Imamo veliku privilegiju da nakon suradnje s legendarnim Mišom Kovačom napravimo pjesmu s još jednom od najvećih zvijezda s ovih prostora.

'Smatram kako su i Jelena i klapa unijeli dio sebe u ovu pjesmu i iznijeli je s puno emocije i iskreno se nadam kako će 'Prsti zapleteni' naći put do srca slušatelja kao što su to činile pjesme Rišpeta do sada', rekao je skladatelj Pero Kozomara ususret premijeri glazbenog spota.



'Drago mi je da sam otpjevala ovaj duet sa klapom Rišpet i da ponovno surađujem u studiju s mojim prijateljem Perom Kozomarom. Pjesma mi je od prvog slušanja ušla u srce i nadam se da će se slušateljima svidjeti koliko i meni', izjavila je Jelena Rozga

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene