Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je na filmskim festivalima u Cannesu i Sarajevu doživio ovacije, film 'Savršen dan' stigao je i pred domaću publiku.


Glavne uloge u filmu 'Savršen dan' tumače Oskarovci Tim Robbins i Benicio del Toro, a u njemu se pojavljuju i naši glumci Goran Grgić, Goran Navojec i Antonio Franić. Tom su nam prigodom glumci ispričali detalje o suradnji sa svjetskim zvijezdama, te kako ih se na setu visokobudžetnog filma držalo poput 'kapi vode na dlanu'.

Vezani članci Goran Navojec i Lu Jakelić Rasturila je kao Severinina dvojnica, ali pogledajte video koji je naslijedio taj hit-nastup! Goran Navojec Jedan detalj učinio je da Navojec izgleda potpuno drugačije nego što smo navikli, jeste li primijetili?

Svečana premijera Zvizdana u HNK - domaće zvijezde zablistale!

Feđa Štukan domaćoj javnosti relativno je nepoznat. No ovaj sarajevski glumac ima podugi glumački staž, između ostalih i u filmovima U zemlji krvi i meda, Angeline Jolile, a glumio je i s Garyjem Oldmanom.

Film Savršen dan govori o grupi humanitaraca koji pokušavaju ukloniti leš iz bunara u zoni oružanog sukoba. Međutim, okolnosti uskoro pretvaraju jednostavan zadatak u nemoguću misiju. Radnja filma odvija se u Bosni no sve je snimljeno u Španjolskoj. 'Zapravo samo se šokirali kad smo došli na set koliko to autentično izgleda. Stvarno su profesionalni, savjetovali su se naravno i s našim scenografima. Bila je to velika ekipa, ozbiljna, drže te kao kap vode na dlanu dok ne završiš', priča Goran Grgić. 'Što se tiče mog posla, glumački posao je jednak svuda. Mijenja se samo tvoje okruženje. Koliko više o tebi vode brigu. Tamo di ima više novaca, više o tebi vode brigu, u većim produkcijama i tako dalje', kaže Goran Navojec.

Riječi hvale naš glumac ima i za Benicija del Tora, koji glumi glavnu ulogu u filmu. Kako je bilo na premijeri, pogledajte u videu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook