"To sam ja"

Emotivna Tereza nije krila ushićenje na premijeri filma o njezinu životu

Poznata lica u publici (Foto: Dnevnik.hr) Poznata lica u publici (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) Slika Tereze Kesovije iz prošlosti (Foto: Dnevnik.hr) Jacques Houdek (Foto: Dnevnik.hr) Poznata lica u publici (Foto: Dnevnik.hr) +0 Tereza pred uzvanicima (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Pred brojnim obožavateljima bogatog glazbenog opusa Tereze Kesovije premijerno je prikazan dokumentarni film "To sam ja". Sniman je tri godine, a u njemu o glazbenoj divi govore brojna poznata lica.

Već na samom ulasku u dvoranu Hrvatskog glazbenog zavoda, gdje je održana premijera dokumentarnog filma o njezinu životu, Terezu su dočekali gromoglasan pljesak i ovacije.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Diva i točka. Uz divu se ponekad vežu i neki nadimci koje dive ne vole ali diva za mene znači realizirana, uspješna, najbolja", poručio je pjevač Jacques Houdek.

Na scenu je stupila šezdesetih i uskoro njome zavladala. Bilo je to vrijeme kad su glazbene dive harale festivalima.

"Nadam se da će ona još toliko godina kao i ja, dakako i ja još sa svoje 53 imam još vremena", našalio se pjevač Drago Diklić.

No teško da itko može dočarati Terezinu dušu kao pjesma.

"Željela sam biti ona mala iz sela Lovorne, visoko gore u brdima u Konavlima,  kako su me zvali mala iz groda, gora od vroga su mi govorili uvijek. Ja sam takva i ostala, ima i ona pjesma od moga Đela dragoga koja kaže ostala sam ista kakva sam i bila nije moglo vrijeme uzeti mi dušu i nisu mogle bure slomiti mi krila ni oteti snove svi svi vjetri što pušu" zaključila je Tereza.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +9 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Već je pokazivao svoje mišiće, ali najnovijim fotkama definitivno je dokazao da ima tijelo Apolona

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene