Pred brojnim obožavateljima bogatog glazbenog opusa Tereze Kesovije premijerno je prikazan dokumentarni film "To sam ja". Sniman je tri godine, a u njemu o glazbenoj divi govore brojna poznata lica.

Galerija


Već na samom ulasku u dvoranu Hrvatskog glazbenog zavoda, gdje je održana premijera dokumentarnog filma o njezinu životu, Terezu su dočekali gromoglasan pljesak i ovacije.

Vezani članci Genijalan spot Saše Lozara - 9 Saša Lozar otkrio koje ga postignuće najviše veseli i u koje vrijeme bi se vratio kada bi mogao: "To mi je bilo jako lijepo" Stjepan Perić Glumac i zvijezda nove hit-serije samo za In Magazin progovorio o rođenju djeteta: ''To je baš kako kažu ljudi...''

"Diva i točka. Uz divu se ponekad vežu i neki nadimci koje dive ne vole ali diva za mene znači realizirana, uspješna, najbolja", poručio je pjevač Jacques Houdek.

Na scenu je stupila šezdesetih i uskoro njome zavladala. Bilo je to vrijeme kad su glazbene dive harale festivalima.

"Nadam se da će ona još toliko godina kao i ja, dakako i ja još sa svoje 53 imam još vremena", našalio se pjevač Drago Diklić.

No teško da itko može dočarati Terezinu dušu kao pjesma.

"Željela sam biti ona mala iz sela Lovorne, visoko gore u brdima u Konavlima,  kako su me zvali mala iz groda, gora od vroga su mi govorili uvijek. Ja sam takva i ostala, ima i ona pjesma od moga Đela dragoga koja kaže ostala sam ista kakva sam i bila nije moglo vrijeme uzeti mi dušu i nisu mogle bure slomiti mi krila ni oteti snove svi svi vjetri što pušu" zaključila je Tereza.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Već je pokazivao svoje mišiće, ali najnovijim fotkama definitivno je dokazao da ima tijelo Apolona