Najveći vokal u povijesti

Zvijezde otkrile zašto su voljele Freddieja Mercuryja: ''Samo je jedan Freddie!

Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 6 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Tko ne strahuje od modnog suda i voli se poigravati modnim izričajem, a tko pak igra na sigurno? Kako Saša Lozar i Aleksandra Dojčinović izražavaju svoju kreativnost, doznali smo na premijeri filma Bohemian Rhapsody. Kakav je utjecaj legendarni pjevač Freddie Mercury ostavio na naše glazbenike, doznat ćete u prilogu naše Nike Blažev.

Od krune i plašta do žute kožnate jakne. To su dvije od mnogih odjevnih kombinacija koje su obilježile Freddieja Mercuryja. Naši poznati, poput njega, katkad se odvaže na nesvakidašnji styling.

Pogledaj i ovo Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Bajkovito izdanje Jednu od najljepših domaćih trudnica zasjenila kolegica u haljinici koja je istaknula njezine vitke noge

"Zapravo bih rekla da je najodvažnija i najgora ikada. Sjećam se te kombinacije. Imala sam miliraty mini suknjicu, imala sam mislim također isto tako, military bluzicu. Ovdje pod vratom mi je bio lanac. I imala sam ogromne, đombaste cipele ili čizmice", priznala je modna kreatorica Matija Vuica.

"Da sam to imala tamo u vrijeme Mercuryja ili tamo negdje među tim ljudima, svi bi rekli: vaaau, super", priznala je.

"Moja je od neki dan, gdje sam obukao rimsku togu za snimanje jednog spota", otkriva Jurica Popović.

I dok Matija i njezin partner ne zaziru od avangardnih kombinacija, drugi ipak igraju na sigurno.

Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Premijera filma Bohemian Rhapsody (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Foto: DNEVNIK.hr

"Najdalje što mogu otići je neka boja, a da nije crna. Ja sam zapravo privatno oduvijek bila jako neutralna, suzdržana, drugi će reći dosadna i predvidljiva i ja sam svoje eksperimente, odnosno šetnje kroz stoljeća i različite stilove uvijek proživljavala na sceni" objašnjava Martina Tomčić.

"Ja nisam toliko hrabra. U principu ja sebe ne doživljavam kao ženu sa scene, doživljavam se kao ženu iza scene, tako da se ne oblačim na taj način. Draže mi je da oblačim druge na taj način", priznaje kreatorica Aleksandra Dojčinović

Iako je modni stil najupečatljiviji način izražavanja, Saša Lozar to ipak radi malo drugačije od drugih.

"Ne možeš se ti izraziti na samo jednom području, mora to iz tebe izaći van, kako god, bilo u stylingu, bilo u glasu. Ja nisam tolko baš, tolko lud u stylingu, ali ne znam, više u nekoj interpretaciji. Svatko od nas ima neki svoj potpis koji ga karakterizira. Ja volim nekako te falsete, volim to koristit pa više svoj neki potpis ostavljam kroz interpretaciju", priznaje Saša.

Freddie Mercury je svojim svojim opsegom glasa od čak tri i pol oktave ostao zapamćen kao jedan od najvećih vokala u glazbenoj povijesti.

"Jedno apsolutno savršenstvo, i vrlo mi je drago da vidim film jer sam ih u stvari gledao uživo pa bi sad htio vidjeti kako je s ove druge strane", izjavio je glazbeni producent Tomo in der Mühlen.

"Freddie Mercury je donio nešto novo i po čemu će ostati jedinstvem", smatra Zdenka Kovačiček.

Ovaj dugo iščekivani glazbeno-filmski spektakl zasigurno vas neće razočarati. Vjerujemo da će izvrsna glazba, ali i vrhunska glumačka postava, uspješno i dugo puniti kino dvorane.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene