Suze, smijeh i već standardni dijapazon osjećaja i ove je nedjelje, putem malih ekrana, ušao u mnoge domove. Supertalent ni ovog puta nije razočarao pa su, osim standardnih pjevačkih i plesačkih talenata, neki pokazali svoja nešto drugačija umijeća.

Galerija


Drugu emisiju Supertalenta koju je otvorio Amerikanac Ron Holsey koji je simpatičnošću i vedrinom odvam razoružao publiku i žiri. Ovaj scenarist dječjih emisija za sebe kaže da danju piše, a noću pjeva. Voli džez i ćevape, a žiri je osvojio ne samo osobnošću već i izvedbom.

Vezani članci Petra Dokuš (Foto: Screenshot) Pogledajte sve nastupe: Senzacionalni trikovi, jedinstvene akrobacije, divna Petra i Majin ples na šipki! Dream Team Babe (Foto: Screenshot nova TV) Priča o legendarnim damama koje zajedno broje 445 godina: ''Dođu crni dani, ali mi ustanemo''

"Jako sam uzbuđen zbog odlaska u Europu i nastupa na Supertalentu", rekao je Ron uoči svog nastupa. A kada je počeo pjevati - svi su zanijemili od iznenađenja. 

˝Volio je ženu svog života, sada tugu svoju vješto skriva...˝, pjevao je Ron na tečnom hrvatskom jeziku. 

Žiri je teško mogao sakriti oduševljenje, pa mu je jednoglasno dao još vremena da uživa u omiljenim domaćim specijalitetima.

"Izgleda da ću ostati u Hrvatskoj još malo, idem sad na ćevape. Da proslavim", komentirao je simpatični Ron. 

A osim onih koji su svojim talentima oduševili bilo je i onih koji su uspjeli rasplakati gledatelje i članove žirija, kao i onih koji su ih ostavili bez teksta. 

"Jedan od onih koji je uistinu zapanjio sve prisutne bio je 28-godišnji Aleksandr, koji je pokazao svoju nevjerojatnu svaitljivost. 

A kraj emisije još jednom su upriličili zlatni konfeti kojima je Bilman nagradio Drem Team Babe iz Ljubuškog.

A kako su Dream Team Babe slavile u rodnom Ljubuškom, pogledajte ovog petka u In Magazinu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr