Ljubavni životi poznatih osoba česta su tema svakodnevnih razgovora, a današnje sugovornice In Magazina kažu kako mogu predvidjeti njihovu budućnost.


Vole se, ne vole se, svađaju i mire. Ljubavni životi poznatih uvijek su pod povećalom javnosti. U njih često zavire i oni koji kažu da mogu vidjeti budućnost baš poput sugovornica današnjeg IN Magazina. Hoće li ljubavna sreća pratiti Kojiće? Tko više voli u vezi Rozge i Hausera, te čeka li ljubavna idila Ninu Badrić? To su pitanja na koja će one dati odgovor.

Vezani članci Nina Badrić Evo zašto se Nina Badrić pridružila poznatim vegetarijancima i na čijem meniju naših poznatih i slavnih nema mesa Igor Kojić i Zdravko Mamić Severinin Igor pozirao sa Zdravkom Mamićem i posvetio mu dugačak status: "Neki ga nazivaju bjeguncem. Bjegunac sam prvi ja"

'Severina i Igor će imati dosta burnih trenutaka, možda ne toliko ove godine, ali sljedeće godine. Hoće li oni to prebroditi ili ne, ovisi o dobroj volji i jako ovisi o okolini u kojoj će oni boraviti.'

Za Ellu Dvornik, koja se nedavno zaručila, kažu da je 'našla zaista muškarca koji je razumije i koji je za nju', te kako će 'velebno živjeti'. Što su još predvidjele za Ninu Badrić, Petra Grašu i Danijelu Martinović između ostalih, provjerite u prilogu IN Magazina.