"Osjećam se ponosno"

TEŠKO DJETINJSTVO Otac Luke Modrića otkrio kako je sve počelo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

''Trnovit je put do svjetske slave'' - naziv je knjige o našem Luki Modriću koju su napisali španjolski novinari. Sve o trnovitom putu do uspjeha najbolje zna Lukin otac Stipe koji nije mogao sakriti oduševljenje i ponos.

Priča o teškom djetinjstvu preko mukotrpnog rada do teške slave, sve je to utkano u knjigu o našem najboljem nogometašu Luki Modriću. Predstavljanje knjige održano je u nogometaševom drugom domu, Zadru, kamo se kao dijete bježeći od rata morao preseliti. ''Uvijek je lijepo doći, a sada posebno'', rekao je Luka Modrić.

Pogledaj i ovo Roditelji i sestra Luke Modrića - 5 okupila se ekipa Roditelji i sestra Luke Modrića navijali s tribina, a došla ih je pozdraviti još jedna poznata Hrvatica

Upravo je za Luku Zadar bio prva prekretnica u životu. U ratnom je razdoblju s obitelji živio u hotelu i tamo je počela njegova nogometna priča. Otac Stipe, unatoč teškim vremenima, uspio je skupiti nešto novca i sina upisao u nogometni klub u blizini hotela. Tada nije mogao ni sanjati da će jednog dana biti na promociji knjige posvećene upravo njegovom Luki. '' Osjećam se ponosno na svog sina. Luka to svojim igrama na terenu pokazuje i to je sve dokaz njegove skromnosti i veličine'', rekao je Stipe Modrić, Lukin otac.

Upravo su skromnost i upornost doveli Luku u najbolju momčad na svijetu, Real Madrid. Simpatije navijača dobio je zbog svoje požrtvovnosti te ostavljanja srca na terenu. Baš to Luka uvijek očekuje od svoje momčadi. ''Dečki će se morati prilagoditi na tu stvarnost, dati maksimum i ja vjerujem da će pokazati neosporne kvalitete koje imamo i ja vjerujem u pobjedu. Osim o teškom odrastanju knjiga govori i o sjajnim uspjesima . Sve je to u knjigu pretočio španjolski sportski nogometni dvojac koji je oduševljen Lukinim životom. ''On je legenda Real Madrida, on je vječnost bijelog dresa, igrač kojeg igrači, treneri i navijači Real Madrida zaista vole'', rekao je Vincente Azpitarte, autor knjige.

''Unatoč tome što Real ima igrače kao što su Bale, Benzema ili Ronaldo, morate znati, kad se on ozlijedi, treneru se sruše svi snovi i on je najteže zamjenjiv igrač Real Madrida'', rekao je Jos Manuel Puertas, autor knjige.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene