Twingo gospođice

Predrasudu da su muškarci bolji vozači razbile su četiri poznate dame!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U izazovima na cesti, ali i društvenim mrežama, bore se za titulu najboljih vozačica.

Posljednjih mjesec dana dame iz domaćeg javnog života razbijaju predrasudu da su muškarci bolji vozači. U urbanoj društvenoj igri ''Twingospođice'' četiri su poznate vozačice Korana Gvozdić, Anamarija Asanović, Lorena Nosić i Vanda Winter pokazale svoju spretnost za upravljačem. U izazovima na cesti, ali i društvenim mrežama, bore se za titulu najboljih vozačica. 

Pogledaj i ovo showbuzz Twingospođice traže baš vas!

Predrasudu da su muškarci bolji vozači razbile su četiri poznate dame. Povodom predstavljanja Renaulta Twinga na hrvatskom tržištu pokrenuta je urbana društvena igra ''Twingospođice''. Četiri vozačice i njihove suigračice borile su se u virtualnom, ali i stvarnom svijetu, naravno, za upravljačem gradske krstarice - Twinga.

VIDEO Neke su spretne za volanom, druge gaze sve pred sobom!

'Ne smijem se ful nahvalit jer onda su očekivanja velika ali spadam u onaj tip žena koje ok voze', kaže Korana Gvozdić.

'Mislim da sam dobra vozačica. Neću sebi dat peticu, nikad je nisam imala. Možda u likovnom. Ali ajde, četvorka neka', priznaje Anamarija Asanović.

'Ja sam uvijek za oprez ali mislim da su žene bolji vozači i mislim da je to jedna jako ružna predrasuda koju ćemo evo na 4 twingospođice sa svojim timovima pokušati srušit', kaže Vanda Winter.

Nakon što smo upoznali kapetanice timova, održan je casting za suvozačice. Prijavilo se više od 600 kandidatkinja iz cijele Hrvatske, od kojih je za igru Twingospođice izabrano 12 najspretnijih.

Twingospođice su odvozile dva izazova, u Rijeci i Zagrebu. U različitim su zadatcima pokazale svoju spretnost za upravljačem, među ostalim, i bočno parkiranje.

'Znaš kad ti netko viče s prednje strane ovo netko sa zadnje ono. Znaš da te gleda puno ljudi i nije ti svejedno ko kad se parkiraš doma', kaže Lorena Nocić.

Iako su izazovi završili, borba za pobjedu još nije gotova. Dame se za prvo mjesto u konačnom poretku natječu i na društvenim mrežama. Tko će izboriti pobjedu, saznat će se krajem listopada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene