Neodoljiva slatkica

UPOZNAJTE NOVU ZVIJEZDU - Miss Piggy dobila je opasnu konkurenciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Azil za nezbrinute životinje u Osijeku odnedavno ima posebnog člana. Spašena ženka praščića Ljiljana životni prostor dijeli sa psima i mačkama.

Od njih uči prve korake, pristojne životinjske navike. Ljiljana ima i svoj profil na društvenoj mreži. Upoznajte Ljiljanu  ženku praščića koja je svoj mali životinjski život započela tužnom pričom. Pronađena je u kanalu, kako je tamo dospjela, to nam nije poznato, možemo samo nagađati. Kada je pronađena u azilu Osijek na početku je nisu imali kamo smjestiti jer je Ljiljana, prije svega, morala na operaciju pa su joj volonteri otvorili vrata svojih domova.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Ljiljana je morala i na operaciju, ali stoički ju je podnijela. Nakon kratkog oporavka, uslijedila je i druga, operacija bruha. Veličine šteneta, sa svoja 4 kilograma, danas je ravnopravna članica vesele družine, psećih prijatelja Vesnice, Ene i Nale te mačaka Simbe i Maše. Dvomjesečna mješanka Vesnica najbolja joj je prijateljica.

Svojom pričom osvojila je Osijek i okolicu, ali i šire. Ova zanimljiva ženka praščića ima i fan page na Facebooku. Aktivistice udruge Pobjeda koje skrbe za nju kažu kako se nadaju Ljiljanu udomiti kao i sve životinje jer ne staju samo na psima i mačkama. Skrbe i za kokoši, čak i bolesne golubove. Na godinu se udomi više od 150 životinja, a brojke posljednjih godina rastu.

Što se Ljiljanine sudbine tiče, već ima zainteresiranih, ali još nije kasno da je i vi upoznate, a možda čak i udomite.

Više o preslatkoj Ljiljani pogledajte u prilogu IN magazina.

 


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene