Azil za nezbrinute životinje u Osijeku odnedavno ima posebnog člana. Spašena ženka praščića Ljiljana životni prostor dijeli sa psima i mačkama.


Od njih uči prve korake, pristojne životinjske navike. Ljiljana ima i svoj profil na društvenoj mreži. Upoznajte Ljiljanu  ženku praščića koja je svoj mali životinjski život započela tužnom pričom. Pronađena je u kanalu, kako je tamo dospjela, to nam nije poznato, možemo samo nagađati. Kada je pronađena u azilu Osijek na početku je nisu imali kamo smjestiti jer je Ljiljana, prije svega, morala na operaciju pa su joj volonteri otvorili vrata svojih domova.

Vezani članci Ljubavnici - Ona me voli - 3 Ljubavnici u Samoboru napravili lom: "Poruke ljubavi su uvijek dobro došle, gdje god i kad god" Antonija Mišura Sandrić - 3 Naša najljepša košarkašica prvi put pred kamerama s kćerkicom, otkrila kako se snašla u ulozi majke i zašto je nema u medijima

Ljiljana je morala i na operaciju, ali stoički ju je podnijela. Nakon kratkog oporavka, uslijedila je i druga, operacija bruha. Veličine šteneta, sa svoja 4 kilograma, danas je ravnopravna članica vesele družine, psećih prijatelja Vesnice, Ene i Nale te mačaka Simbe i Maše. Dvomjesečna mješanka Vesnica najbolja joj je prijateljica.

Svojom pričom osvojila je Osijek i okolicu, ali i šire. Ova zanimljiva ženka praščića ima i fan page na Facebooku. Aktivistice udruge Pobjeda koje skrbe za nju kažu kako se nadaju Ljiljanu udomiti kao i sve životinje jer ne staju samo na psima i mačkama. Skrbe i za kokoši, čak i bolesne golubove. Na godinu se udomi više od 150 životinja, a brojke posljednjih godina rastu.

Što se Ljiljanine sudbine tiče, već ima zainteresiranih, ali još nije kasno da je i vi upoznate, a možda čak i udomite.

Više o preslatkoj Ljiljani pogledajte u prilogu IN magazina.