Hajdemo u planine

Poznati u paklu vrućina: ''Dođe mi da odem u Ličko Lešće''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Paklene vrućine mnogi teško podnose, a među njima su i brojna poznata lica.

U ove dane, kada živa u termometru rekordno raste, od naših zvijezda doznali smo kako se one nose s toplinskim udarom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

I dok živa u termometru uporno pokazuje temperature iznad trideset, pronaći osvježenje doima se poput utopije. Nekima kao jedino rješenje na pamet padaju planine.

''Dođe mi da odem u Ličko Lešće ili Gospić. S čežnjom se sjećam onih ljeta kada u šestom mjesecu zatopli, pa u srpnju još malo, pa u kolovozu imaš još pet dana kupanja. Ovo je previše. Mislim da ćemo ljeto tražiti u planini, a deveti i deseti mjesec živjeti za more'', kazala je Nina Badrić.

''Nekima su vrućine drage, a nekima nisu. Naročito nisu ljudima koji rade na teškim poslovima. Bilo bi bolje da je malo hladnije'', kazala je Jasna Zlokić.

Ipak, nekima je vrućina po guštu. ''Dobro je da je vruće. Znate kako je kod naših ljudi. Kada je zima, prezima je. Kada je vruće, prevruće je. Ljeto je tu da bude toplo'', smatra Petar Grašo.

Glumac Nikša Kušelj ima pak dobro rješenje za visoke temperature. ''Volim buru i volim napraviti propuh. To je najbolje'', smatra glumac.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene