Ella Dvornik i Luka Nižetić (Foto: Grgo Jelavic, Marko Lukunic)
Ella Dvornik i Luka Nižetić (Foto: Grgo Jelavic, Marko Lukunic)

Nakon brojnih poznatih ličnosti i hrvatski estradnjaci prošetali Dubrovnikom.


Iako imamo oštru konkurenciju na Mediteranu, čini se kako su svjetske zvijezde ipak prepoznale ljepote Lijepe Naše. Vjerojatnost da je stol do vas poznata osoba je uistinu velika.

Ako Luku Nižetića uhvatite u Gradu, vjerojatno će reći:

'Nisam ljubitelj Dubrovnika u ovo doba jer je kaos, ali put me navodio pa sam odlučio posjetiti prijatelje, samo na jedan dan.'

Oni jutarnji tipovi bit će prvi u obližnjem kafiću na ranojutarnjoj kavi, a prema svemu sudeći to su košarkaš Dalibor Bagarić i seks bomba osamdesetih Diana Bečirević.

Kada se spusti noć, počinje điravanje. Na Stradunu smo tako zatekli Ellu Dvornik.

'Idem jesti i onda idem spavat. Najgora osoba koju ste mogli pitati o partyju. To ste me trebali pitati prije sedam godina kad sam izlazila van, sad malo manje', smije se Ella.

Nakon Elle, Stradunom je prošetao i bivši prvak u kick boxingu, Hesdy Gerges. Iako je Hrvatsku posjetio šest puta, prvi put je u Dubrovniku, a čini se kako mu ne mogu odoljeti ni Dubrovčanke. S njihovim uletima, kaže nema problema.

U dubrovačkom noćnom životu uživali su tako Matea Petrović i Pjaca koji je proslavio odlazak u talijanski Juventus. Noći život itekako zaslade i poznati DJ-evi. Najbolja zabava i najbolja reklama za našu zemlju.

Ella Dvornik i Luka Nižetić (Foto: Grgo Jelavic, Marko Lukunic)

 IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.