Mnogi su pobjegli iz prehladne Hrvatske.


Nakon što smo joj prošle godine zavidjeli zbog prekrasnih fotografija sa safarija u Africi, ove godine zimski odmor ponovno je odlučila provesti u toplim krajevima. Odabir je pao na Miami. Naravno riječ je o Snježani Mehun koja često putuje i uvijek su to neka dobra putovanja.

Vezani članci Matteo Cetinski (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Hitova koji su ga 90-ih doveli doveli na vrhunac popularnosti svi se sjećaju, a poslije povlačenja sa scene spremio je nešto novo Maja Šuput Egzotični krajevi: Pogledajte na kojim destinacijama naše zvijezde provode svoje godišnje odmore

Na pješčanim plažama odmarao se i arhitekt Ante Vrban koji je nakon Barbadosa otputovao također u Miami. Umjetnik Saša Šekoranja oduševljava svoje sljedbenike na društvenim mrežama prekrasnim fotografijama s Balija.

Glumac Slavko Sobin na proputovanju Azijom obišao je Tajland i Vijetnam, baš kao i Luka Nižetić. U prekrasnim plažama Indijskog oceana uživali su i dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

 

@lukanizetic i @slavkosobin u zajedničkoj avanturi po Tajlandu #travel#vacation#showbuzzhr

A photo posted by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on

 Dizajnere je osobito oduševilo bogato podmorje. A nije ih uplašio ni bliski susret s morskim psom.

I dok domaći kreativci preferiraju tropske plaže, nogometaši se odlučuju za najpoznatiju pustinjsku destinaciju. U Dubaiju se odmaraju Dario Srna, Luka Modrić, Ivan Perišić i Mateo Kovačić.

 U Dubaiju je trenutačno 26 stupnjeva. U tek tri stupnja manje uživala je danas Maja Šuput u Meksiku.

Lanu Jurčević oduševio je Maroko. Na izletu u Sahari, na minus tri se grijala uz logorsku vatru.

Ako nisu na tropskim destinacijama, poznate ćete pronaći na ulicama svjetskih metropola. Tihana Harapin Zalepugin uživa u rasprodajama u New Yorku.

Najžalosniji su vjerojatno što odmor nikad ne traje dovoljno, a moraju se i vratiti u Hrvatsku gdje ih čeka debeli minus.

Tko još od poznatih Hrvata početak siječnja bira za putovanja pogledajte u video prilogu IN magazina.

In magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.