Ogromna promjena ili?

Detalji koje niste primijetili na njima: 'Neobično je, jedva sam se navikla'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije više od dvadeset godina lista poznatih osoba koje su nosile aparatić za zube mogla se svesti na svega nekoliko osoba.

Danas je ta lista mnogo veća - Natali Dizdar, Ana Gruica, Antea Kondžoman, Franka Batelić, Damir Kedžo, broj domaćih zvijezda koje u odrasloj dobi nose aparatić za zube raste iz mjeseca u mjesec.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

'Stavio sam ga prošle godine u 5. mjesecu. Svako malo mi ortodontica kaže da ga skidam za tri mjeseca, ali to se nekako odužilo. Sad sam se već naviknuo na njega tako da ga mogu imati još dvije godine ako treba', rekao je Damir Kedžo.

No, nije se bilo lako naviknuti.

'Neobično je. Aparatić mi je recimo ogromna promjena. Jedva sam se navikla', kaže Natali Dizdar.

Zna to naš poznati voditelj iz prve ruke jer je čak šest godina nosio aparatić.

'Odluka da stavim aparatić tako kasno je bila zapravo nužna za mene jer sam imao problem za zagrizom i vilica mi je počela ići u jednu stranu', objasnio je Dalibor Petko.

Nekad su omraženi komad žice morali nositi samo rijetki. Danas tridesetogodišnjaci bez kompleksa ispravljaju krive zube koje su kao tinejdžeri propustili dovesti u red.

Prozirni, neprimjetni aparatić za zube toliko je uobičajen da mnogi ni ne primjećuju da ga osoba nosi.

'Na početku nitko nije uopće primjećivao da imam aparatić i onda su mi znali nakon 3,4 godine, joj stavio si aparatić, Hm, stavio sam ga ono 90-ih', rekao je Petko.

No s jednim se problemom svi susreću.

'Meni je zasad iskustvo super, jedino to sa hranom, moraš stalno pazit i čistit zube 5 puta dnevno s obzirom da kad god nešto pojedeš cijeli ručak ti ostane u ustima. Jedino to, mislim da ću se operacijom riješiti frfljanja ali ostalo je zbog toga što još uvijek nosim aparatić tako da jedva čekam to skinut i napokon si vidjet zube nakon dvije godine kako izgledaju', kaže Damir.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene