Prate situaciju

Panika ili samo oprez! I domaće zvijezde zabrinute zbog koronavirusa: ''Nisam malo zabrinut, nego jako!''

Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Miroslav Ćiro Blažević Slavko Sobin +0 Mate Bulić Galerija

Miroslav Ćiro Blažević i Maja Šuput pozorno prate razvoj situacije koronavirusa. Maja priznaje da je paničarka i već je OBavila kupnju zaliha, a Ćiro je itekako zabrinut jer zbog godina pripada rizičnoj skupini. Svoje mišljenje oko panike zbog sve većeg broja zaraženih otkrili su nam i Slavko Sobin, Mate Bulić, Ecija Ojdanić i drugi. A dida Toni daje savjete za umirovljenike kako do boljeg zdravlja i imuniteta. Priču ima naš Davor Garić.

Htjeli, ne htjeli, koronavirus pojam je za koji posljednjih dana samo rijetki nisu čuli. Jedni su već natovarili ostave zalihama hrane za ne daj Bože, a drugi smatraju da je neopravdana panika uzela previše maha.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

"Perem ruke normalno ali ako odeš sad u garderobu, imam onaj dezinfekcijski. Do sad sam se samo bojala hoću li biti bolesna, ne daj Bože, i stalno govorim mužu ''Ajmo kupit špeceraj!'', dižem paniku, a moj muž kaže ''Nisi normalna!'', uvijek je jedan u kući ovakav, drugi onakav", otkrila nam je Maja Šuput.

Otkada se virus širi i Lijepom našom, čini se da ovu bolest mnogi više ne doživljavaju kao ''to se događa tamo nekom drugom''.

"Pratim, itekako pratim i da budem iskren, nisam malo zabrinut nego jako ali se nadam da će nas mimoići neka masovnost u pacijentima, bolesnicima. Ali nažalost, to se svi nadaju ali netko mora i naletit. Nadajmo se da mi nećemo", zaključio je legendarni izbornik Miroslav Ćiro Blažević.

Ima i onih koji corona virus uopće ne doživljavaju kao razlog za brigu.

"Mislim, meni je to toliko smiješno uopće, da ne uzimamo previše prostora, dapače, igramo, idemo u druge gradove Hrvatske, ulazimo u dvorane s 300, 400 ljudi. Nadam se da nećemo imati potrebe otkazivati ništa ako se panika ne proširi", izjavila je glumica Ecija Ojdanić.

Ipak baš kao i u svijetu i kod nas su se počela otkazivati veća okupljanja upravo iz mjera predostrožnosti.

"Čujem od nekih prijatelja koji se bave nekakvim organizacijama, ''stara, morala sam otkazati ovo, ono!''. Ja si mislim pa dobro, to su neki skupovi. Onda mi otkažu koncert koji je za 14 dana, ozbiljan veliki koncert i onda prvi put ''Isuse Bože!'', priznala je Maja.

Ipak, stručnjaci tvrde da mjesta panici nema a svi se nadaju da će i ova nedaća brzo nestati s liste problema čovječanstva.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene