Bilo je svega

Ispraćamo godinu: Poznati Hrvati otkrivaju po čemu će ju pamtiti i što ih je naučila

Ankica Dobrić Ankica Dobrić In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Elegović Mia Begović Ella Dvornik +0 Ankica Dobrić Galerija

2020. godina broji svoje posljednje sate. Na kraju godine možemo slobodno zaključiti kako je ovo bila godina puna neizvjesnosti. Poznati Hrvati otkrili su nam čemu ih je 2020. naučila, po čemu će je pamtiti, ali i koje želje imaju za novu godinu, koja će, nadamo se, biti mnogo bolja od ove.

2020. godina bila je jedna neobična godina koju nam je korona gotovo potpuno oduzela. I koliko god ju željeli zaboraviti, ostat će sigurno zapamćena kao godina pandemije i potresa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek - 5 Nezaboravno iskustvo Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

"Pamtit ću 2020. po velikim izazovima prvenstveno svojim osobnim koja su bila u moja četiri zida, po brojnim načinima da pobijedim demotiviranost", izjavila je Mia Dimšić.

"Pamtit ću je po potresu, čak više nego po koroni, naravno ako izvučemo živu glavu. A po lijepim stvarima pamtit ću je po seriji Dar mar, pamtiti ću je po svom nećaku Filipu koji inače živi vani pa je sad zbog korone morao doći tu, pa sam sad puno više s njim ", izjavila je Ankica Dobrić.

"Do 2020. sam mislila da mogu biti jako dugo sama, nikad mi samoća nije tako teško padala kao 2020. i onda sam shvatila u biti da ne moram biti jača od sebe. Jednostavno da pustim, da pričam ljudima - znate osjećam se usamljeno i onda mi je bilo lakše jer ja inače nikad ne kažem ono što me stvarno mori", otkrila nam je Mia Begović.

A nije ni u proteklih 365 dana baš svima baš sve bilo crno.

"Nadam se da će iduća biti bar upola dobra kao i ova, bar što se tih nekih stvari tiče, ako izuzmemo sve ostalo što nismo mogli raditi i koliko smo bili doma. Ali ja sam dobila bebu tako da bi i ovako i onako bila doma, brzo mi je prošla ova godina, jedva čekam da završi i da možemo ići dalje", zaključila je Ella Dvornik.

I koliko god nam je toga 2020. oduzela, ipak nas je mnogočemu naučila.

"Prvo moramo prihvatiti sebe i svoj život kakav god on bio jer sad recimo ima jako puno ljudi koji ne mogu biti sami sa sobom, puno vremena smo doma i moramo se suočiti sami sa sobom, u 2020. sam se definitivno posaučavali sa svim dijelovima sebe", izjavila je Mila Elegović.

Boljoj godini koja dolazi, tome se svi nadamo.

"Ostanite zdravo, čuvajte se, čuvajte svoje bližnje, ja vam želim pregršrt lijepih želja. Želim vam da zaboravite 2020., želim vam široki osmijeh na licu u 2021., da vam se ostvare sve želje i svi vaši snovi", poručio je Mario Roth.

2021. neka nam svima donese sve ono što u staroj nismo mogli-puno zagrljaja, druženja, slobode, još više ljubavi i da želje i planove koje je ova godina potpuno poremetila, ostvari nikad s većom nadom čekana, nova godina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki Dora Adanić, Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki +9 Tomislav Pavlović Celebrity Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene