Samo hrabro!

Tate u rađaonici! Koji su to poznati Hrvati pratili supruge na porođaju: "Ti si tu u biti lijevo smetalo"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić Jole Petar Dragojević Jole - 2 Joško Čagalj Jole +0 Joško Čagalj Jole - 5 Galerija

Doživljaj porođaja nije poseban samo za mame već i za tate. Koji su poznati očevi bili uz svoje supruge na porođaju, koji se tek pripremaju za to, ali i kako pratnja u rađaonici izgleda iz ženskog kuta, donosi Julija Bačić Barać.

Popularni Jole jedan je od onih muškaraca koji su prisustvovali porođaju, i to svoje treće kćerkice Tije, ali četvrto dijete, sina Ivana Luku ipak nije dočekao u rađaonici.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Po meni tamo muškarac nema što tražiti, ali da je jedanput otići vidjeti, ja to savjetujem svakome. Ti stojiš iza, ona je u svom svijetu dok rađa, ti si tu u biti lijevo smetalo", poručio je Jole.

Lijevo smetalo svojoj supruzi Kristini nije bio tenisač Marin Čilić. Iako je, kao i mnogi, strahovao da će se baš u toj situaciji onesvijestiti, to se nije dogodilo.

I našoj bivšoj košarkašici Antoniji Mišuri suprug je bio potpora kad je na svijet stizala njihova kćerkica Tara, a kako izgleda rađaonica, dobro zna pjevač Petar Dragojević jer on je suprugu pratio na svih pet porođaja.

"Znači, dosta muškarca kaže da im je to grozno, ali, vjerujte mi, super je", izjavila je Antonija.

"Ja bih savjetovao svima, hajde na porod, da vidite koliko se ustvari žena muči i koliko je ustvari teško to sve dok ona to malo ne donese na svijet, a onda još poslije koja je to radost kad ono proplače'', savjetovao je Petar Dragojević.

Uskoro će, baš kao i Marin Čilić, drugo dijete dočekati i Aljoša Šerić iz grupe Pavel. Njegov je plan ovog puta držati suprugu za ruku u tim i teškim i lijepim trenucima.

"Na prvom nisam bio jer je bio u pitanju carski, ali mi je žao, inače bih sigurno bio prisutan. Čak i pod opasnošću da se srušim, što je vrlo lako moguće, ali mislim da je red da bude muško unutra", zaključio je Aljoša.

A zašto je ženama lakše kad pokraj sebe imaju supruga ili dečka?

"Nekako ti je lakše. Uvijek je teško, da se razumijemo, ali drugačije je kad znaš da je netko kraj tebe. Čisto da te malo drži za ruku, malo je psihički lakše i lijepo je kad to muškarac doživi uz ženu", objasnila je Antonija Mišura.

Hoće li tata čuti prvi plač novorođenog djeteta ili će ga upoznati koji trenutak kasnije? Tu odluku najčešće donosi ona na kojoj je u tim trenucima najveći teret - majka.

"Po meni je to jedno predivno iskustvo i ja bih to svima preporučila", zaključila je.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Modrić strastvenim poljupcem čestitao veliki dan svojoj supruzi, svi se slažu da izgledaju zaljubljeno kao prvoga dana!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +1 Viktorija Đonlić Rađa (Foto: IN Magazin) Celebrity Jedna od najljepših Splićanki objavila fotku bez šminke s majkom pa poručila: "Jer, znate, nisam više u cvijetu mladosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene