Neprekidna borba

Mila: 'Strašno sam se stidjela i bojala da to novinari ne saznaju'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Adele, Lady Gaga, Oprah Winfrey - uspješne, slavne i bogate. No ni poznate dame nisu pošteđene tjeskobe. Poput milijuna drugih pate od anksioznog poremećaja koji se naziva i bolešću modernog doba.

Tjeskoba - osjećaj napetosti, zabrinutosti i straha - svatko je barem jednom iskusio. No ako ti osjećaji nama vladaju, borimo se s poremećajem anksioznosti. Napadaja panike nisu pošteđeni ni slavni. S njim se bore pjevači Lady Gaga i David Bowie, slavna voditeljica Oprah Winfrey. Nisu ga pošteđeni ni glumci kojima se napadaji tjeskobe često događaju pred brojnim novinarskim ekipama na premijerama filmova. Strah od istog proganjao je i glumicu Milu Elegović:

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

'Ta panika od novinara, to sam imala u dvadesetima, jako ogromnu, ogromnu paniku. U periodu života kada sam se razvela imala sam taj osjećaj, stidjela sam se strašno i bojala da to novinari ne saznaju, ali onda sam shvatila da živim u vlastitom kavezu', rekla je Mila.

Progovorila o bolesti od koje pati cijeli život: ' Želim poručiti da je to normalno'

Britney Spears napadaj panike doživjela je tijekom snimanja televizijskog showa. Mediji su se o tome naveliko raspisali. U domaćih zvijezda određenu tjeskobu često izazivaju neočekivana novinarska pitanja.

Ivana Kindl ima veliki problema s izbjegavanjem novinarskih pitanja, vrlo često i vrlo lako se zbuni prilikom davanja odgovora.

Matija Vuica ima drugu taktiku: 'Ako se ja dobro ne osjećam, ja ću te sa strane zamoliti večeras nemojmo razgovarati, nisam dobro'.

Kako se ostale zvijezde bore sa tjeskobom, pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene