Mali nasljednici naših poznatih lica već su osvojila i srca njihovih obožavatelja.


Sretan trenutak prvog Aleksandrova skoka u vodu s obožavateljima je na Instagramu podijelila Severina. 'On voli ljude i svima se osmjehuje, tako je šarmantan, tako mali, a tako šarmantan', rekla je Seve o svojem sinu.

Ljubimac obitelji: Teta Janica najponosnija na najmlađeg Kostelića

 

Prvi skok... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A video posted by Severina Vučković (@severina) on

Vezani članci Severina Sud presudio u korist Severine u sporu koji je pokrenula tijekom borbe za skrbništvo o sinu Aleksandru Severina Severina na Instagramu objavila dirljiv video pa neke čak i rasplakala: "Za nju se ne bira mjesto ni vrijeme"

Fanovi su primijetili koliko maleni Aleksandar nalikuje na pjevačicu, a ponosna mama pohvalila se i fotografijom sa svojom bakom i djedom uz prikladan tekst Thompsonove pjesme ˝Geni kameni˝. 

Na  društvenim se mrežama ovih dana hvale i Elin Kostelić i Nikolina Ristović. Obje su dame objavile fotografije svoje dječice. Iako rijetko objavljuje obiteljske fotografije, bivša islandska skijašica s prijateljima je ipak podijelila trenutak sreće sa sinom Ivanom.

Nikolina je, pak, raznježila obožavatelje fotografijom sa sedmomjesečnom kćerkicom Unom Sofijom. Tako mali, a tako slatki! 

L.O.V.E.

Posted by Nikolina Pisek on Monday, July 20, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook