Znači li preljub ujedno kraj ljubavi te kako ga oprostiti? Akterice naše iduće priče poznate su dame koje su u ime ljubavi preboljele prijevaru. Čiji su brakovi unatoč svemu opstali i kako naši poznati gledaju na preljub u braku, doznajte u minutama Aleksandre Keresman.

Galerija Ivana Banfić Mila Elegović Danijela Martinović +1 Neda Ukraden

Bračna prijevara najveći je test koji će neki par položiti ili pasti, ali kada ona izađe iz četiri zida i počne prodavati medijske naslovnice, priča dobiva dodatnu težinu. Ipak, jedno pitanje u svakom slučaju je isto - oprostiti ili ne?

Vezani članci Ivana Banfić Ivana Banfić objavila fotku koja odaje kakav život danas vodi, potpuno je drugačiji od onog što je nekad radila! Ivana Banfić, Neda Ukraden, Ivo Amulić (FOTO: Pixell) Emotivno priznanje pred kamerama: "Uvijek sam priznao nevjeru. To me skupo stajalo"

"Oprostiti bih mogla, zaboraviti nikada, a prijeći preko toga da", rekla je glumica Mila Elegović

"Bih li mu oprostila? Pa vjerojatno bih. Bih sigurno jer ga volim, mislim, ako mu je bilo lijepo... ali mora mi reći", otkrila je pjevačica Ivana Banfić

"Ja bih rekla: 'A da vidim kakva nam je cura, je l' nam zgodna, jer to je u tom trenutku naša cura'", pojasnila je Danijela Martinović. Uz smijeh ili suze, mnoge su se poznate dame morale suočiti s ovim tipom ljubavne izdaje.

"Pa tko nije, mislim ako žene misle da ih muž nikad nije prevario, pa te su jako u zabludi. Nije realno da cijelog života volimo samo jednu osobu", rekla je Neda Ukraden

Ipak, ljubav katkad doista prevlada i najveće zapreke. To najbolje dokazuju Mladen Grdović i njegova Brankica. Ovaj je par, malo je reći, prošao turbulentno razdoblje u svoje 22 godine braka, tijekom kojeg je Mladen dobio izvanbračnu kćer sa Zadrankom Eminom Šimurinom.

"U svakom životu ima krize, pa imao sam i ja, zašto ne. Znam isto da me nema po tri dana, pa normalno da će žena pitati di si bio, onda ideš lagati pa te uhvati u laži, a ne znam lagati", ispričao je Mladen Grdović. 

Brankica ne samo da mu je oprostila već je i prihvatila njegovu kćer Saru kao svoju te je čak izjavila kako bi mu oprostila i autobus djece.

"Nije lako trpjeti nas pjevače, muzičare, sve koji su izvan kuće. Najlakše je rastaviti se, najteže je opstati. Ali teško da bih se rastavio i moja Brankica, to je teško jer ljubav je u nama, ali vjerujte mi da kad bi došlo do rastave, ja bih bio kriv", rekao je Grdović. 

Prijevaru je dostojanstveno podnijela i Eva Višnjić. Nakon što je Goranova ljetna afera 2007. s Mirelom Rupić urodila djetetom, Glumac je supruzi i najboljoj prijateljici odmah priznao preljub. Danas je njegova izvanbračna kći Lana dio obitelji, dok Eva i Mirela imaju iznimno dobar odnos.

"Kad žene opraštaju, onda je puno više toga u pitanju, u pitanju je život kakav ona poznaje, u pitanju je način života djece s ocem i majkom, u pitanju je i ljubav koja je vjerojatno još uvijek prisutna", rekla je savjetnica za partnerske odnose Nataša Barolin Belić. 

Čini se kako je upravo trenutak iskrenog priznanja za mnoge odlučujući. "Pa ja sam uvijek to priznavao i to me koštalo, ali hrabro je reći. Supruga sad ova neće reagirati jer toga neće biti, ali obično je reakcija - dobro doviđenja", ispričao je Ivo Amulić

Osim ako zajedno činite pravo showbiz carstvo. Par vrijedan milijardu dolara, Beyonce i Jay Z, bračnu nevjeru pretočio je u albume i na njoj dodatno zaradio.

"Ja stvarno vjerujem da ima i ljudi koji ostaju zajedno zato što je to njima marketinški OK", rekla je Barolin Belić. 

Ipak, Jay-Z je pokajnički tvrdio kako je razlog njihova ostanka u braku želja da djeci pokažu što znači boriti se za ljubav, a njemu je dovoljna kazna gledati lice žene koju je iznevjerio. Kao pečat na priču zajedno su krenuli na turneju, dobili blizance i obnovili zavjete.

Svoj je ponos u ime ljubavi progutala i Victoria Beckham. Iako je jedna od Davidovih afera s asistenticom Rebeccom Loos umalo dovela do kraha braka, ni nekoliko navodnih kasnijih preljuba nije ih uspjelo rastaviti. Dapače, Victorija je sve trpjela u tišini, a David tvrdi kako je njihov 18-godišnji brak jači nego ikad.

"Ponekad to može biti jedan ključni moment koji učini da veza nakon toga postane puno bolja, dakle moguće je čak i to da ne samo da se može hodati uzdignute glave nego se može biti i sretniji", objasnila je Barolin Bebić. 

Pa ne kažu uzalud - što nas ne ubije, to nas ojača.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju