''Ne treba se živcirati''

Koliko poznate Hrvatice znaju o nogometu? ''Moja izjava neće biti tako popularna''

Nikolina Ristović, Sanja Vejnović, Marija Husar (FOTO: Pixell) Nikolina Ristović, Sanja Vejnović, Marija Husar (FOTO: Pixell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Ana Rucner (Foto: Filip Bašić) +0 Nikolina Ristović, Sanja Vejnović, Marija Husar (FOTO: Pixell) Galerija

Iako je nogomet muškarcima najvažnija sporedna stvar na svijetu, pitate li dame, najčešće ne bi dospio među prvih deset. No postoje neke poznate Hrvatice koje itekako prate nogomet. Doznajte koje dame ovaj sport uopće ne zanima, a koje u njemu uživaju.

Bile navijačice ili ne, ovih dana nogometna euforija teško da će vas zaobići.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 ''skupa radimo i gradimo'' Partner Ane Rucner napokon stao pred kamere: Skupa su ispričali sve o svojoj ljubavi koju su dugo čuvali samo za sebe!

''Ono što je meni super kod svjetskih prvenstava to je jedno zajedništvo, ta jedna radost, to jedno navijanje i okupljanje ljudi što godinama ne rade pa se okupe kad su te tekme tako da se veselim tom navijačkom ozračju koje je uvijek pozitivno i veselo'', smatra Marija Husar.

''Pratim nogomet, znam kad su prvenstva, da su euforije i zapravo je super to. Super je nogomet. Ne bi se trebali živcirati toliko, trebali bi uvijek biti puni srcem i dobili smo na kraju krajeva i dobit ćemo opet i ako se nešto desi kontra to je samo igra, ali dobit ćemo'', govori Ana Rucner.

Ana Rucner (Foto: Filip Bašić) Ana Rucner (Foto: Filip Bašić) Foto: Filip Baši?

Ipak, i bez cjepiva, neke su potpuno imune na kolektivnu euforiju.

''Moja izjava neće biti tako popularna, ja sam od onih koji baš ne prate nogomet ali sve dođe do mene. Ako je baš neka zanimljiva utakmica onda je u društvu pogledam ali svi će rezultati do mene doći htjela ja ili ne, ali nisam od onih koji sjede i gledaju nogomet'', priznaje Sanja Vejnović.

Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

''Jedne godine sam bila prisiljena da ga pratim. Te godine sam radila kao novinar, što je jako apsurdno na njemačkom svjetskom prvenstvu, i ove godine znam da je u tijeku svjetsko prvenstvo ali manje više toliko je moje znanje - tu je početak i kraj. Znači nisam neki ludi fan'', priznaje Nikolina Ristović.

Iako ih većina nogomet prati jer ih ponese atmosfera, rijetke imaju omiljene nogometaše. A koji su im omiljeni nogometaši pogledajte u našem video prilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene