Naša zgodna sportašica Sandra Perković ponovno je plijenila sve poglede svojom pojavom na jednoj modnoj reviji.

Galerija


Severina, Maja Šuput, Sandra Perković, Nikolina Pišek i mnogi drugi uveličali su modnu reviju Aleksandre Dojčinović, koja je održana na zagrebačkom Glavnom kolodvoru.

Aleksandra nije prolazni trend, njezina ljubav s najpoznatijim domaćim damama je itekako čvrsta, a one nikada ne propuštaju doznati što im je pripremila omiljena dizajnerica.
„Prvenstveno trebaš biti dobar čovjeka. Kako su one meni na raspolaganju tako sam ja njima. Uvijek se nadopunjujemo koliko dajemo utoliko i dobivamo. Važno je održavati taj odnos“, kaže Aleksandra Dojčinović za IN magazin.

Ovog nas je puta odvela na putovanje vlakom, a željeznički je kolodvor prvi put u svojoj dugoj povijesti ugostio modnu svitu. Ni sama Aleks na početku svojeg putovanja nije ni slutila da će jednog dana postati vodeća dizajnerica. „Nisam razmišljala u tom smjeru. To i mladim generacijama pokušavam poslati. Nemojte od sebe raditi velike zvijezde budite jednostavni fokusirani u sadašnjem trenutku i bit će vam puno lakše uspjeti“, savjetuje Aleks.

Na rad je maksimalno fokusirana Sandra Perković koja nikada nije izgledala bolje. No nije na rigoroznim dijetama zbog dobre fotografije s plaže, već se počela pripremati za rušenje novog rekorda na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020-te. „Zadovoljna sam s komentarima. Uvijek je lijepo kad dobijete kompliment, naravno da to ženi godi“, kaže Sandra.

Baš poput Sandre, i ostale poznate dame često pakiraju kofere, a peroni su mjesto gdje se pusti i pokoja suza. "Ja se za rastanak pripremam i rastajem se pet dana. Mrzim rastanke, ne volim nikako plačem naravno od same pomisli na neki rastanak", kaže Ivana Ergić.

"Ne volim rastanke. Ja sam osoba koja jako voli držati svoje drage uz sebe i teroriziram ih. Nisam dobra pogotovo kad su rastanci finalni i konačni", dodaje Nikolina Pišek.

Maja Šuput pak s rastancima nema problema. "Kako putujem svaki dan meni je normalno da svaki dan kažem doviđenja", kaže Maja.

 

Maja Šuput (Foto: Instagram)

No neka im prijevozna sredstva tjeraju strah u kosti."Ne volim avione, ali prisiljena sam ih koristiti s vremena na vrijeme moram pribjeći nekim sredstvima da bi se omamila da uđem u avion. Ja sam jedan ustrašeni putnik jako", ističe Nikolina.

Za razliku od nje, Maja ima više sati leta od prosječnog pilota, samo joj jos nedostaje pilotska dozvola. "Dobila sam besplatno i to, ali ne volim te male avione. To mi se ne da. Onda si ga moram kupiti pa ću kao Brena ići iz Gospića za Dubrovnik. A i sve koje sam pitala bi li se vozili sa mnom odgovorili su mi "Ti si luda, ni mrtav", kaže Maja.

Puna dojmova i lijepih uspomena s posljednjeg putovanja po Americi vratila se Severina. "Kad ste u Las Vegasu mora biti zanimljivo, bili su jako dobri koncerti to je ono što mi je važno", kaže Severina. U kockarnicama se nije okušala, a za all in potez spremna je samo kada je glazba u pitanju. Snimanje spotova, koncerti, mjuzikl, dovršavanje albuma - 24 sata u danu nisu joj dovoljna. "Album se završava, ovaj vikend bi trebalo sve biti gotovo. Ne spavam nikad, to je tajna mog neuspjeha", kroz smijeh kaže Severina.

Severina Kojić (Foto: Instagram)

S druge strane, malo više posla si priželjkuje Ivana Ergić koja se prijavila na burzu. "Redovito se javljam na ponude koje mi oni pošalju. Na svaku se javim pa odem na razgovor. Neke mi se ne sviđaju, a one koje mi se sviđaju njih ne mogu dobiti", govori Ivana.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.