Sve su otkrile

Poznate Hrvatice biraju: Stariji ili mlađi muškarci?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Mlađe je slađe' ili 'iskustvo čini čuda'... Što poznate Hrvatice biraju kad su muškarci u pitanju?

S mlađima, koji su puni snage i neopterećeni problemima, ponovno ćete proživjeti mladost, a oni stariji, iskusni i s finim manirama, pružit će vam sigurnost, uputiti kompliment ili pružiti rame za plakanje kad je to najpotrebnije. Istražili smo kakve muškarce preferiraju poznate dame s domaće estradne scene - Jelena Rozga, Danijela Martinović, Indira Vladić, Maja Šuput i Matija Vujica su presudile.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

Hrvatska noć u Frankfurtu: Jelena Rozga, Prljavci, Škoro i drugi rasplesali publiku

'Godine nisu važne. Ali stvarno. Meni nisu. Meni je nekako najbitniije da s osobom s kojom sam ja, a sad sam sa mlađom osobom, meni je bitno da mi je lipo', kaže Rozga.

'Pa ja sam upoznala jako puno ljudi koji su jako interesantni, zanimljivi a i one koji imaju podosta godina ali te osvoje svojim šarmom. Kod mene to tako nebitno, i mlado i staro', smatra Indira dok Maja Šuput misli drugačije: 'Do sad se pokazalo da ja volim starije muškarce, uvijek sam imala malo, tipa 7-8 godina starijeg muškarca od sebe, nekako volim gentlemane, volim gospodu, volim muškarce u košuljama, volim da se odnose prema meni kao prema dami, od izvlačenja stolice, točenja vina, paljenja cigareta čak ako i frajer ne puši, jako sam stroga i kritična po tome'.

A koje su još trikove otkrile domaće ljepotice, pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene