Poznata sportska lica pojavila su se na prezentaciju novog sporta, koji je kombinacija između skvoša i tenisa, te su reagirali i na novu, neslužbenu himnu Vatrenih za ovogodišnji EURO.


Naše najpoznatije sportaše poput Bobana, Prosinečkog i Balića, osim ljubavi prema onim klasičnim sportovima, povezalo je zanimanje za jedan neobičan sport – padel. Popularni južnoamerički sport, koji je nastao 1969. u Meksiku, počeo se širiti i Europom.Nogometaš Jerko Leko smatra da 's obzirom da volim tenis, a ovo je između tenisa i skvoša. Igram oboje dosta uspješno, tako da mislim da bi se mogao snaći u ovom sportu'.

Vezani članci Lana Jurčević Lana Jurčević sasvim osobno i bez filtera: "Opterećeni smo fotošopom, retušom i milijardom aplikacija" Marin Čilić i Kristina Milković Tate u rađaonici! Koji su to poznati Hrvati pratili supruge na porođaju: "Ti si tu u biti lijevo smetalo"

Osim upoznavanja s padelom, naši poznati sportaši osvrnuli su se i na novu, neslužbenu himnu nogometne reprezentacije na EURU. Radi se o Thompsonovoj pjesmi 'Lijepa li si', a bivši vaterpolist Dubravko Šimenc smatra da je to 'divna pjesma, riječi su vrlo dirljive prema navijačima i sportašima. Zašto ne. Pjevamo Thompson, kao i uvijek'. Više o tome kako su drugi sportaši reagirali na to te kako su komentirali uspjeh Vatrenih na samom natjecanju, pogledajte u prilogu InMagazina.