Žena nogometaša

Ne želi se zamjeriti supruzi - 'Kuha stvarno dobro, ne bih se žalio!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od gradonačelnika Bandića preko braće Mamić do izbornika naše reprezentacije sa suprugom - brojni poznati Hrvati nisu sinoć propustili otvorenje restorana Roberta i Anice Kovač.

Veliku pažnju izazvala je i Željka Markić iz inicijative 'U ime obitelji', koja je također bila pozvana na ovo druženje s poznatim licima iz hrvatskog javnog života.

Pogledaj i ovo Robert Kovač sa sinom - 4 Odmah je uočljivo Naš bivši nogometni reprezentativac ponosno je špicom prošetao sa sinom Markom, a njihove fotke pravi su hit zbog jedne stvari!

Ovo je supruga Nike Kovača!

No najveće zanimanje medija izazvala je samozatajna supruga hrvatskog izbornika Nike Kovača koja je dosad vješto izbjegavala medije. A tako je bilo i ovaj put. Niko Kovač također nije želio surađivati sa 'sedmom silom', no zato je njegov brat Robert otkrio kako je nastala ideja o restoranu.

'Volim hranu i piće, kao i moji partneri, prijatelji i kumovi', rekao je Robert, a pohvalio je i suprugino kulinarsko umjeće. 'Kuha stvarno dobro, ne bih se žalio', šalio se Kovač. A i Iva Balaban ima samo riječi hvale o Aničinoj kuhinji. 'Anica je idealna žena za to. Ona je velika domaćica', rekla je Balaban.

Tko je još sudjelovao na otvorenju restorana, pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene