Zagreb je dobio prvi Klub ljubitelja janjetine. Njihovu člansku iskaznicu nije teško dobiti, jedini uvjet jest ljubav prema janjetini koju ne skriva jedna od rijetkih žena u Klubu, popularna hrvatska glumica.


Imaju himnu, člansku iskaznicu i statut, no njihova jedina politika je ljubav prema pečenoj janjetini. Jedina važna pitanja su koja je najbolja te koja je tajna dobro pečene janjetine.

Vezani članci Slika nije dostupna Boris prvi put otvoreno pokazuje emocije prema Maris Slika nije dostupna Zora dubrovačka - Dživo odlučuje ostati s Maris

Ovom neobičnom Klubu priključila se i, jedna od rijetkih ženskih članica, glumica Barbara Bilić, poznata po ulozi u seriji 'Zora dubrovačka'.

'Ni Superman je ne može osvojiti koliko god da se trudio'

'Nema ljubavi kao što je prema hrani, a janjetina je jedna posebna draž i naša tradicija! Stvarno je super, učlanila sam se čim sam došla, postala sam službeni član i sada ponosno nosim bedž', kaže mlada glumica koja ne skriva ljubav prema hrani.

Sve tajne o janjetini znaju i mnogi drugi poznati 'jankofili' iz Kluba, poput Zlatana Zuhrića Zuhre i Domagoja Jakopovića Ribafisha. Cijelu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook