Otkrio čari teretane

Bjelovarska glumačka braća Navojec opet zajedno na velikom platnu, Bojan je za ulogu smršavio čak 17 kila!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Premijera filma Nebesa - 1 In Magazin: Premijera filma Nebesa - 2 In Magazin: Premijera filma Nebesa - 3 In Magazin: Premijera filma Nebesa - 4 In Magazin: Premijera filma Nebesa - 5 In Magazin: Premijera filma Nebesa - 6 In Magazin: Premijera filma Nebesa - 7 Nataša Marković i Bojan Navojec u filmu Nebesa Nataša Marković u filmu Nebesa Goran Navojec u filmu Nebesa - 4 +6 Goran Navojec u filmu Nebesa - 3 Galerija

Srđan Dragojević, redatelj poznat po filmovima ''Mi nismo anđeli'' i ''Parada'' snimio je novi film - ''Nebesa''. U novoj komediji glume poznata bjelovarska braća - Goran i Bojan Navojec koji su obojica već surađivali s poznatim redateljem. Bojan nam je priznao kako je za ulogu morao smršavjeti čak 17 kilograma, a Goran je film 'Nebesa' usporedio s holivudskim filmovima o superjunacima.

Nakon prestižnog filmskog festivala u Locarnu, u Zagrebu je održana premijera novog filma ''Nebesa'', poznatog srbijanskog redatelja Srđana Dragojevića, koji se od četvrtka prikazuje i u hrvatskim kinima.

Pogledaj i ovo showbuzz U kinima od 23. prosinca! Na hrvatskoj premijeri sjajna ekipa predstavila “Nebesa” Srđana Dragojevića

Redatelj hitova “Parada” i “Mi nismo anđeli” u novom filmu donosi tri priče smještene u postkomunističko društvo, puno praznovjerja, korupcije i nade, koje daju dirljiv i osebujan prikaz božjih čuda, gdje se heroji pojavljuju u novim i sve bizarnijim okolnostima.

''Ovo su tri priče o tri božja čuda i sve su različite. U pitanju je što bi se desilo danas kad bi se desila božja čuda, jesmo li u stanju prepoznati ih i prihvatiti ih'', objasnio je redatelj Srđan Dragojević. 

U prvoj priči Goran Navojec od Boga na dar dobiva aureolu, dok ga supruga tjera na grijeh kako bi se riješio dara i neželjene pozornosti susjeda.

''Moja želja je bila samo jednom raditI s Dragojevićem nakon što sam 27 puta pogledao ''Mi nismo anđeli'' i evo radili smo ovo i sad nam je treći film'', kaže Bojan Navojec koji je za film morao smršaviti 17 kilograma. 

''Otkrio sam čari teretane u ovim godinama i tri mjeseca sam bio zadovoljan, a onda sam počeo dobivati bolove u leđima'', ispričao je. 

Bjelovarska braća sa zagrebačkom adresom ponovno zajedno glume na velikom platnu. Obojica su uživali u zajedničkoj suradnji jer, kako kažu, poznaju se u dušu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene